Може да се каже, че сме на ръчно управление лично от Херо Мустафа

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mozhe-da-se-kazhe-che-sme-na-rachno-upravlenie-lichno-ot-hero-mustafa/52233 SvobodnoSlovo.eu
Може да се каже, че сме на ръчно управление лично от Херо Мустафа

На наша територия имаме голяма паника. Изборите на 2 април ТРЯБВА да доведат до съставяне на редовно правителство, независимо какъв коалиционен фон ще съдържа то. Това е задача от Козяк, вероятно под личното наблюдение на Мустафа, която трябваше да си тръгне, два пъти и правиха ИЗПРАЩАНЕ в посолството и все не си тръгва, и не си тръгва. Може да се каже, че сме на ръчно управление лично от Херо Мустафа, след като гледаме как се дава обществена среда само за нейните любимци от ПП и ДБ. Даже и от ареста ги вади.

И така, задачата е България НА ВСЯКА ЦЕНА ВЕЧЕ да има редовно правителство, за да свърши най-малко 3 неща.

1. Да доубие енергетиката чрез унищожение на 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ (затова са Магнитски в петък в 6 вечерта срещу трима души, свързани с централата).

2. Да разреши участие на България във войната срещу Русия чрез изпращане на войски.

3. Да осигури безпроблемното вкарване в еврозоната и задължително да се неутрализира провеждането на каквито и да било референдуми.

Това са три главни задачи, но има и други, които не са по-маловажни.

Ударът по Горанов вече доведе до желаната реакция, Бойко Борисов е целият в бяло и се готви за избори.

Притеснява ме, че и партията на Слави изглежда е включена в плана, защото той заяви, че ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО, ако бъде избран.

Неуспешният преврат в БСП също води натам, да не се позволи на БСП да смени курса и да осигури участие или съучастие в бъдещата коалиция за доубиване на България.

Законът Магнитски е възможно най-яркото определение на механизма за въздействие „Една жена каза“. Как е възможно закон на друга държава да надцаква националното законодателство, това е отговор, не въпрос. Например аргументът срещу Малинов е направо детски смешен и същевременно безочливо арогантен с неприкритата си антизаконност. Малинов бил подкупил съдия, та да иде в Москва да си получи ордена. Подкупил съдия! По такова НЕДОКАЗАНО „ОБВИНЕНИЕ“ В СТИЛ „ЕДНА ЖЕНА КАЗА“ трябва веднага да бъдат санкционирани сума народ в ЕП, Конгреса и Камарата на лордовете. Вече няма дейност в света, която да става без подкупване на съдия. Затова е повече от ясно, че Козяк удрят руските връзки на България с цел да разчистят път на любимците на Херо – Киро и компания.

Дали задачите на Козяк ще успеят, зависи много от българите. Всеки свободно да прецени как да действа. Но мисля, че неприятният за Запада развой на световния ред води до истерясване в определени болни точки, каквато безспорно е България. Защото тя е на първо място в Европа по русофилство и затова трябва да бъде с глава ниско долу в прахта. Отново ще кажа – Ние имаме тук пролята руска кръв, тя ще стои вечно, нищо не може да я измие и понеже кръвта вода не става, България вечно ще подкрепя Русия. За ужас на Козяк. В психологията има цял раздел „Как да се научим да приемаме реалността?“ Горещо го препоръчвам на всички болни евро-атлантици.

Анастасия Гешева

16 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

ФУТБОЛНА БОМБА: Сделката за Левски пропадна! Бъдещето на "сините" е под въпрос с над 30 млн. лева дългове.----- това е новина, с която може да се лази по нервите на футболист номер едно на България за всички времена Боко тиквата. Обадих се и на моята приятелка Муцинка. Тя живее в Подуене, левскарка е и е член на герп-жени. Не за друго, ами да я дразня и да се кефя като я слушам как плаче. Много страда и за Влади горанов. Каза, че бил невинен.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Президентът на Молдова Санду огласи руски план за преврат в страната.---- Скоро ще спечелят евровизия, май…

Коментирай

Ивайло Петров

преди 1 година

Първо беше "демократизация", после нато, после ес, после "стоп на ядрената енергия", после " дайте тецовете", после дайте "бази", после "спрете южен поток", после "купувайте си само американско оръжие но първо плащайте пък....", после "спрете турски поток", после "спрете газа" , после "само американски газ", после "включете се във войната", после "спрете нефта", сега пък "влияние"Какво още?!!! на майка ви п....та американска, паразити с паразити. То много по-зле от ссср, СИВ и варшавския договор! Сега стана в пъти по-зле!

Коментирай

Н. Петров

преди 1 година

Ще ни поучава държава, чието официално съществуване е на по-малко години, отколкото е възрастта на къщи в Пловдив, Жеравна, В. Търново, Трявна, Русе, Елена. Ще ни правят "добро", след като тяхното "добро" е бомбардирането на България по време на ВСВ и техни войница са загинали в България, само защо са свалени от нашите малобройни, но героични и самопожертвоветелни пилоти. С това се изчерпва американската помощ.

Коментирай

Хаджи Минко

преди 1 година

"""Кандидат-посланикът на САЩ в България: Ще я подкрепям в борбата с руското зловредно влияние""" Не са гаси туй що не гасне. Ясно е, че ни чака вълна от американогейски, юдомасонски, демократични и неолиберални ценности. Педерастията ще бъде издигната в ранг на държавна политика. Прозореца на Овертон ще се опитат да го отворят толкова широко, за да навлезнат и да станат "нормалност" нови перверзии, че чак ще го "откачат" от пантите. Както се казва с малки, последователни и постоянни перверзии към тоталната перверзия!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Евала Влади. Браво Горанов. Гледах цялото предаване – Влади беше гост на жената с особената форма на лицето, с големите джуки. Горанов е върховен лъжец. Това е талант. Това е опит. Това е дългогодишен труд и тренироки. Браво на момчето. Свалям си червената шапка и се покланям пред герп-дпс.

Коментирай

. . .

преди 1 година

два пъти и правиха ИЗПРАЩАНЕ . . . - Ха, ха . . . Явно трудно схваща от намек, жената . . . :)

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Херо Мустафа и Джим О‘Брайън посетиха Радев…. Посланикът на Съединените щати у нас Херо Мустафа се срещна с президента Румен Радев. Ама тази крава си мисли, че това и е бащинията, май… Джим е треторазряден канцеларски плъх. Той чии го крепи при президента?

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Уважаема, Анастасия Гешева, ако имате желание, напишете нещо за Атанас Пеканов, моля. Голям сладуран е този мушморок. Има дух на млад комсомолец от рубриката – инициативен глупак. Или греша…

Коментирай

До Червената шапчица . . .

преди 1 година

Наистина ли те интересува тоз Филодендрон . . . ??? :) _____________________

Коментирай

онзи

преди 1 година

За сведение на Мамин "коце"Пеканов е поредната заредена говоряща латерна без мозък ,по нищо различаваща се от споменатите след него субекти .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.