На американските артисти с маркуч са им измити до блясък мозъците - нищо не е останало по тази лъскава повърхност

https://svobodnoslovo.eu/komentar/na-amerikanskite-artisti-s-markuch-sa-im-izmiti-do-blyasak-mozacite-nishto-ne-e-ostanalo-po-tazi-laskava-povarhnost/134697 SvobodnoSlovo.eu
На американските артисти с маркуч са им измити до блясък мозъците - нищо не е останало по тази лъскава повърхност

Видяхте ли как Роберт де Ниро срича от едно листче попържни срещу Тръмп? Щял да унищожи любимия му Ню Йорк и целият свят?

Жалка карикатура на артист, който минаваше за голям в по-добрите времена на Холивуд.

Имало е защо никога да не го харесвам.

Пълно куку - прави на стари години деца на конвейр и се продава за златните им играчки, особено на майките, които са по- млади от първите му наследници.

На американските артисти с маркуч са им измити до блясък мозъците - нищо не е останало по тази лъскава повърхност.

Зоя Деянова

5 Коментара

Боги

1 month before

Не се учудвам. Какво представлява Холивуд? - Фабрика за еврейски илюзии.) Артистите са просто едни зубрачи на текстове, факт, неоспоримо доказан от самия Робърт де Ниро.

Коментирай

Бля, бля

1 month before

Всички тези "велики " артисти след определена възраст действително се опияняват от себе си като изключват другите . Аз също не разбирам как може да правиш деца на възраст 60, 70 ,80 и тези жени не се ли наричат герентофили ,то и в България имаме една такава . Странно не ги ли е гнус. С каквито и парфюми да се пръскат тя кожата вече мирише на гнило.

Коментирай

Донор и ин витро

1 month before

Пълни глупости. Правил деца. С какво и как?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.