На фона на Лена Бориславова дори Цвета Караянчева изглежда умна. Което си е потрес!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/na-fona-na-lena-borislavova-dori-cveta-karayancheva-izglezhda-umna-koeto-si-e-potres/120977 SvobodnoSlovo.eu
На фона на Лена Бориславова дори Цвета Караянчева изглежда умна. Което си е потрес!

ПП са некадърни. Ама нека управляват още, аз съм за! След първото им управление малцина прозряха какво са. Сега повечко хора се усещат. Още малко и ще лъснат до един с тъпотия и алчност, каквито дори ГЕРБ нямаха. Честно!

На фона на Лена Бориславова дори Цвета Караянчева изглежда умна. Което си е потрес! За Асен Василев да не говорим. Този човек е икономически профан.

Анастасия Гешева

26 Коментара

Червената шапчица

преди 2 седмици

Цецка Цачева си е направо Айнщайн. --- "Главният вход на Народното събрание се намира отзад." - каза Караянчева.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 седмици

Дреме ми на копринените прашки за лена и асена. "Сравнението не е аргумент" (Comparaison n’est pas raison). Всеки си е тъп по своему. В това се състои чара им.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 седмици

Въпрос - коя е описаната дама? --- Обикновен застарял охлюв от Кубрат, дал всичкото си мило, за да се превърне в женски индивид и да се изпълзи на стълбата на властта. Какво е характерното за женският охлюв? Желанието на охлюва да се чифтосва веднага се вижда в поведението му. Тя пълзи бавно, сякаш търси нещо, често спира наполовина и чака дълго време на едно място, леко повдигнала предната част на тялото си… Утре или вдруги ден, нечии обувки ще стъпят върху черупката на този женски охлюв и ще настане вечен мрак. Ще останат само спомените за шума на парите и пльокането от бързо вкарания *уй.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 седмици

Пояснение - авторът на горното описание нарича себе си "Ще ми ваксинират хея" и публикува своите мисли в сайта Афера.бг. Аз правя само копи-пейст.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 седмици

Асен Василев пред Die Welt: Руската пропаганда внушава, че сме второ качество граждани на ЕС - този верно е профан.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 седмици

Има и по-тъпи от лена с парапета... --- "Астронавтките на НАСА Лорал ОХара и Жасмин Могбели загубиха чантата си с инструменти в открития космос, докато ремонтираха МКС. „Сега наблюдателите на небето имат нов космически обект за наблюдение“, пише британското издание Guardian."

Коментирай

copy - paste

преди 2 седмици

ЗАСРАМЕТЕ СЕ, БЕ, ШАВРАНТИИ! ЗА СМЯХ НИ НАПРАВИХТЕ, НИЩОЖЕСТВА ДОЛНИ! ТОЛКОВА ЛИ НЯМАТЕ МАЛКО БЪЛГАРСКО ДОСТОЙНСТВО?! ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯ НАРОД ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ КЛАСА ВЪРТИ ТАКИВА СВИРКИ НА БЕЛИЯ ДОМ И ДЕПАРТАМЕНТА НА САЩ, ЧЕ ЧАК РУСАТА ЗЛАТКА СЕ ЧЕРВИ В ИНСТАГРАМ. ПОСОЛСТВОТО НЕ Е ВИНОВНО ЗА НИЩО! ПРОСТО МНОГО КУРВИ НА ТАЗИ ЛОКАЦИЯ - Васил Петев, И за да не дърдоря повече, само ще отбележа известния факт, че никой не обича курвите. Да, за забавления стават, но за деца, компоти и бъдеще – не. Дори Благо Джизъса знае това.

Коментирай

copy - paste

преди 2 седмици

Пак от Васил Петев - Мисля, че е назрял моментът Делян Пеевски да оглави ФБР, Асен Василев – Дружеството на независимите гейове на Сан Франциско, Киро – клона на картела „Синалоа” в Чикаго, а ген. Мини – „Уолт Дисни“. Ивайло Мирчев пък може да организира круизи с надуваема лодка в езерото на Горен Манхатън, докато Бойко тренира Missouri Tigers. Въобще, making blowjobs у нас си стана престижна професия. Пред очите на целия народ политическата ни класа върти такива свирки на Белия дом и Държавния департамент на САЩ, че чак Русата Златка се черви в Инстаграм. И истината е, че посолствоТО не е виновно за нищо! Просто много курви на тази локация. К`во да правиш?! Така е на Балканите!

Коментирай

Някакъв

преди 2 седмици

Кое трябва да се спре..? ..Трябва да се върнем към правилния начин на анализ и мислене. Да излезнем от това ,,психясване,, ,в което ни вкарват като общество. Такива сравнения и анализи не водят до нищо градивно. Можем да изглеждаме оригинални в прийомите си на изразяване , но това не носи ,,освестяване,, Просто трябва да се върнем към разумната си мисъл , за да можем реално да противодействаме на това състояние , до което ни доведоха- приемането на абсурда за единствено възможна действителност

Коментирай

Някакъв

преди 2 седмици

Че човекът е стаден ( заложено ни е в първичното,,) на тях( ционистите) им е ясно. И се създава пълен хаос( те добре са изучили методите и ги ползват) и ние се движим или като овце или в момента сме заприличали на кокошарник ( разтревожено от бедствието, което ни ,,сипаха) и всеки по-:,,осаферин,, кряка за да се чуе най-силно неговия глас. Това помага ли. ? И пак с риск да бъда разпънат на кръст , аз се надявам да погледнете , кой в момента от парламентарната трибуна отстоява основните български интереси. Приоритетите. Нека емоциите отстъпят крачка назад

Коментирай

Борис

преди 2 седмици

Знаем много добре кой от трибуната на Парламата отстоява основните български интереси.Това обаче е за пред дебилитета.Когато обаче се стигне до гласуване,защитаваме собственото си благополучие и субсидийката,която основно допринася за това!

Коментирай

Някакъв

преди 2 седмици

Борис, не Ви познавам, нито зная как формирате изводите си, на база анализи( зависи от кой, през какъв ъгъл са погледнати и направени , на база лично нехаресване и т. н. )Аз не мога да кажа ,че имам персонални симпатии за Костадинов , нямам.. Приемам го като лидер на партия, която представлява и моите приоритети в националната политика.. Възраждане е против задължителното ваксиниране, против Истанбулската конвенция,против пропагандата на ЛГТБ , против налагане на ненационални икономически интереси , неучастие във военни конфликти като страна...Не мога да кажа ,че не грешат, грешат..Та кой е безгрешен и кой се е родил ,,политик,..,Та погледни- Сталин, Путин.., нима не са грешали..? Не искам да,,вадя,, факти..Важни в момента са приоритетите ни за спасяването на Родината...Всеки има право на личен поглед и отношение

Коментирай

Джингиби

преди 1 седмица

Нека и аз да кажа нещо.Представете си парламента без Възраждане.Представете и го! Да видим,кой ще представи нашите искания ? Какви различни от на Възраждане? Колко гласове ще получи тази новосъздадена и от кого ,партия или формация ? Всеки , който ще я поведе ще е с никакво петънце в досието ,което ще му бъде отворено. Чист като ,,младенец,,? Да почвам ли да се смея.., утре веднага ще му изровят иглата, да не ставам и аз като ,,анализаторите,,. А протестите ги забравете( може само национална стачка и обединение) В днешната обстановка , всичко може да бъде заклеймено( вижте какво става в Хаити) Не случайно тук има американски бази.

Коментирай

Борис

преди 1 седмица

Г-н "Някакъв"пак се е зареял в открития Космос- "Възраждане",та "Възраждане"!Г-н "Някакъв"!По делата им ще ги познаете!Накратко казано-ревахме с/у ваксините,пък половината се ваксинирахме.Някой в този форум философстваше,че това било личен избор но това не издържа-една идея се защитава и с личен пример!Друго не по-малко важно-ревем с/у сглобката,ГЕРБ и ДПС,а по редица спорни в/си гласуваме заедно с тях.Пробивите м/у думи и дела на "Възраждане"са твърде много,което ме стимулира непрекъснато да разобличавам демагогията и лицемерието им!А Вие живейте със заблудите си!Пожелавам Ви здраве и дано да прогледнете... Освен това,да сравняваме някое си Коце с титани като Сталин и В.В.Путин е проява най-малко на историческо късогледство-Сталин изведе СССР до Берлин,а В.В.върна велика РУСИЯ на сцената на великите! Парламата наистина има нужда от "Възраждане",г-н Джингиби!ГЕРБ,ПП-ДБ и ДПС постоянно се и ще се нуждаят от патерица!

Коментирай

Джингиби

преди 1 седмица

Много удивителни,бе, Борис. Не приемам да ми налагат мнение, не съм свикнал и ако имам лично съм стигнал на база на моят опит и интуиция.Некс се уважаваме като различност във вижданията

Коментирай

Deliba6

преди 1 седмица

Много мразим да мразим, ама-а-а... Вярващ атеист се определям и това не е оксиморон – не понасям попщината във всякакъв аспект, бил той религиозен или политически... "Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво говоря!" му вади от обувките... ВСИЧКО ТОВА ГО ПИША, прочитайки Вашите коментари и, дет' се вика: "Кой разбрал, разбрал!" Лека Ви нощ! (Е, те... И аз си начесАх пръстчетата?!)

Коментирай

Настапир Аналниев

преди 1 седмица

Аз съм настапир аналниев и ви казвам да то духате , защото всички сте тъпаци.Казах!

Коментирай

Анита

преди 1 седмица

"различност" - кой ви е учил на тези думи?! Както "заедност" , "ванцуване", "намаляне"..... Изумително! Не стигат съвременните чуждици, заличаващи хубавите ни родни думи, а започнаха и българските думи да променят! Срам!!!

Коментирай

Тони

преди 1 седмица

КК е скрит враг, много по-лош от явния враг, който виждаш. Едно говори, друго върши. Целта на проекта КК е да държи БЛОКИРАН гласа на патриотично настроените българи. Т.е. от техните действия да няма никакъв резултат, но и да не насочат гласа си другаде.

Коментирай

Някакъв

преди 1 седмица

Най- добре е да се съблека гол ,да ми го ,,измерите,,.., да легна и да пълзя в оказаната от вас посока, като предварително съм си глътнал езика, щото може да ,,изпусне,, някоя българска дума, която не се вписва в ,,българщината,, ви и ще бъда ,,достоен българин като вас ..,, Съжалявам ,че загубвате човешкото, съжалявам докъде сте стигнали

Коментирай

Някакъв

преди 1 седмица

Джингиби ми е приятел и му споменах за това ,,Свободно слово,,.. Е, надявам се ,че се е убедил какво означава ,,свободното,, мнение.., тук.Това не е нашето място....

Коментирай

Някакъв

преди 1 седмица

И още нещо - през отпуската си бях в Родината, с моята небългарски половинка. Не в ,,спа,, хотелите, там не е България..Бях и търсих да покажа повече от нашата прекрасна земя на момчето ми( то е първокласник) ..Гледах ,че се мотае до рецепцията и момичето се опитваше да му обяснява( решила покрай майка му, че не разбира български) и той, се обяснява- Защо ми говорите на немски? Аз съм българин.,, Хм.... Добре, че е още малък, защото когато ме попита-,,Кога ще си дойдем в България,, ..не исках и не можех да му обясня( той е роден в Германия) ... Обещах му, че ще е скоро..

Коментирай

Тони

преди 1 седмица

"родолюбеца" Някакъв дори е женен за германка и има дете полугерманче, да му е живо и здраво. Точно такива Охлюви като него здраво са се загнездили в чужбина и никога не се връщат в родината си, идват само на почивка. Безполезен охлюв.

Коментирай

Чичо

преди 1 седмица

Аз родолюбци не видях! Дебелогъзия ДП да си наблюдава палците, ще му потрябват!

Коментирай

Ангелина

преди 1 седмица

Каква е тази омраза ,която голяма част изпитвате към тази интелигентна жена ?! За Слави Трифонов и компания ,това е обяснимо!!!Цвета Караянчева е най- голямото меко казано невежество от "отбора" на ББ , които той неслучайно поставя "в първите редици" ,които използва ,като "защитен шлем" и сред той самият да изглежда ,като "интелектуалец" ...Преди използваше за тази цел "жени" от типа ,които той нарича "мисирки" ,а сега "мъже" от магистралата .Всъщност той е "добър познавач" на низостите на индивидите на два крака , които преобладават в неговата политическа групировка и след ,като ги "употреби" ,след време ги "изхвърля" по един и същи начин ,без значение от пола ,но то всъщност проституцията няма пол...

Коментирай

Ангелина

преди 1 седмица

Каква е тази омраза ,която голяма част изпитвате към тази интелигентна жена ?! За Слави Трифонов и компания ,това е обяснимо!!!Цвета Караянчева е най- голямото меко казано невежество от "отбора" на ББ , които той неслучайно поставя "в първите редици" ,които използва ,като "защитен шлем" и сред той самият да изглежда ,като "интелектуалец" ...Преди използваше за тази цел "жени" от типа ,които той нарича "мисирки" ,а сега "мъже" от магистралата .Всъщност той е "добър познавач" на низостите на индивидите на два крака , които преобладават в неговата политическа групировка и след ,като ги "употреби" ,след време ги "изхвърля" по един и същи начин ,без значение от пола ,но то всъщност проституцията няма пол...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.