Набивате ни у канчето, че Русия няма средства и почти фалира покрай събитията, а то какво - щяла да строи нови бази

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nabivate-ni-u-kancheto-che-rusiya-nyama-sredstva-i-pochti-falira-pokray-sabitiyata-a-to-kakvo-shtyala-da-stroi-novi-bazi/2876 SvobodnoSlovo.eu
Набивате ни у канчето, че Русия няма средства и почти фалира покрай събитията, а то какво - щяла да строи нови бази

Русия създава нови военни бази заради разширяването на НАТО

Добро утро, гадинки...

Спомням си, че преди време, след началото на военната операция на Русия в Украйна, БТВ-то разпространяваше информация, че Шойгу беше почти предал Бого дух.

Набивате ни у канчето, че Русия няма средства и почти фалира покрай събитията, а то какво - щяла да строи нови бази. Ама, алоооооо... Тия бази сакат пари и здрави ора, които да ги изградят.

Молим ви, я първо уточнете, каква информация ша ни давате и поднасяте, че нещо почнах да се обърквам - кое е верно и кое не. От вази не моем си намести чакрите.

Ако министрото на отбраната на Русия е болен, колкото вие го изкараате, то и язи сакам да съм труп кат него. Дай Боже всеки му такова здраве.

Но, може и промяната в позицията ви се дължи на това, че некои журналисти, репортери и водещи се опнаха на ръководствата в некои медии затова, че им се налага да четат неверни новини, снесени от западните медии и сегиз почнаате да сричате и поднасяте новини, които по-фаштат вера. Нещо кат новините за ковида ми се види.

Сега обаче, коги почна да излаза информация, че туй уродливо вирусче иде откъде Украйна, почнаате да се изправяте и да стегате защитния механизъм изотзаде. Може би има некакъв шанс да усетите, че западните медии и пропаганда ви търкулнаха по нанадолнището.

Сега мислим да ви теглим една, да ви пожелая много неща и да одим да се разправям с майстори на къщата.

И да не забравите да се извините на Шойгу затова, че го полупогребахте преди време.

С много смислени пожелания: Мажд Алгафари

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.