Научите се да живеете свободно. Видимо е, че повечето хора сте забравили какво е свободата

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nauchite-se-da-zhiveete-svobodno-vidimo-e-che-povecheto-hora-ste-zabravili-kakvo-e-svobodata/113522 SvobodnoSlovo.eu
Научите се да живеете свободно. Видимо е, че повечето хора сте забравили какво е свободата

След пет години всичко ще е наред. И в Световен план и в България също. Идните пет години ще бъдат най-страшните за Европа и Света.

Днес ни тласкат отново към грешната страна. Ние имаме идентичност, като народ имаме територия и държава по-стара от всички в Европа. Не можем да нападаме с думи и дела държави, които ние сами сме създали. Не можем да приемаме ценности натрапени от други цивилизации, само защото те временно са по-силни от нас.

Кулите от карти и пясъчните замъци построени върху българските каменни основи ще се срутят върху главите ни и народа ще обере негативите от взетите в чуждите посолства решения. Защото робът винаги плаща сметката на господаря си. Защото когато си принуден без право на мнение на нещо - това е диктат, защото ако те принуждават да подпишеш договор без в него да е защитен и твоя интерес това пак е диктат.

Научите се да живеете свободно. Видимо е, че повечето хора сте забравили какво е свободата. Не се радвайте, че някой ви е позволил да правите всичко, което ви нареди.

Не се водете по мнението на 5% платени или психично болни софиянци. Това не е България, това е една илюзия, едно извращение платено и режисирано от хора, които даже и за врагове не ни считат. Защото ни смятат за нищожества, които просто трябва да им доставят безплатни (или почти безплатни) суровини и биомаса. Те никога не са се интересували от вашето мнение, от вашия живот от вашата свобода и желания. За тях всеки от вас е номер в статистика, аз съм номер в статистика… Но, знаете ли че зад тези номера се крие и ключът към добруването на човечеството. 

Относно това, дали някои мислещи за страната си хора могат да направят нещо… Не, не могат. Те нямат нито хора, нито лостове за управление. Дори и да вземат властта ще е за кратко и ще бъдат сринати преди да се опомнят. Защото хората, които държат властта в България са доста далеч от тук и имат всички механизми с които да ни превърнат в Ирак, Афганистан, Либия, Африка… Това ще е пагубно за нас.

Проблемът е че България не може да се промени без света да се разбърка тотално. И тогава, ако имаме късмет и управници патриоти всичко ще тръгне в добра посока… Ако нямаме то тогава нека Бог ни пази, ако и неговата воля е такава.

Даниел Христов

5 Коментара

Гага

1 year before

Научете,не научите

Коментирай

Лакота

1 year before

Браво! Истината!

Коментирай

Васил

1 year before

Абсолютно точен и правдив анализ, няма какво да се добави към точната преценка на обективната истина...

Коментирай

neli.koleva66

1 year before

Поздравявам Ви за написаното г-н Христов! Кратко, стегнато и ясно. Който разбрал, разбрал.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.