Най-голямата измама - грандиозните напъни да ни убедят, че ако не следваме неолибералната идиотия, значи сме Ганьовци, селяндури, чобани, орки, врагове на цивилизацията и прогреса

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nay-golyamata-izmama-grandioznite-napani-da-ni-ubedyat-che-ako-ne-sledvame-neoliberalnata-idiotiya-znachi-sme-ganyovci-selyanduri-chobani-orki-vragove-na-civilizaciyata-i-progresa/136166 SvobodnoSlovo.eu
Най-голямата измама - грандиозните напъни да ни убедят, че ако не следваме неолибералната идиотия, значи сме Ганьовци, селяндури, чобани, орки, врагове на цивилизацията и прогреса

Най-голямата измама - грандиозните напъни да ни убедят, че ако не следваме неолибералната идиотия, значи сме Ганьовци, селяндури, чобани, орки, врагове на цивилизацията и прогреса.
Няма да се уморя да повтарям - Западът е всичко друго, но не и монолитен и обединен. Монолитни и обединени са глобалистките елити и политици, но не и хората. Хората на Запад са също толкова разединени, колкото и у нас, ако не и повече. 
Вижте само както се случва на концерт на Род Стюарт в Лайпциг, в момента, в който показва изображения на Зеленски. Освиркване и дюдюкане. Интересно на германското ППДБ дали са му се възпалили хемороидите и е нарекло германците "чобани" и "врагове на евроатлантизма"?

Irini Zikidis

 

3 Коментара

Катя

4 months before

Това младите няма да го разберат. А и не го разбират де! На тях в очите светят единствено звездите на американското знаме. В тези кифли и кифльовци дето носят сутиени(кифльовците) Няма никакви ценности. Единствено много пари и лек живот. Всичко това дето им "давала" Америка! Боклука международен, истина е. Но без диктат няма оправяне. Следва 3 та световна!

Коментирай

Де бре

4 months before

Застаряващият певач, е заработил не малко пари от тази реклама. Пука му на сайдера, че някой дюдюка и освирква. Той е взел своето за десетина години напред. После ще му мисли, като стане на деветдесет. Тогава друга песен ще запее, ще пак ще бъде модерно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.