НЕ ЧУВАМ ПОЛИТИЦИТЕ ДА ГОВОРЯТ ЗА ТОВА, НО НОИ СЪОБЩАВА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-chuvam-politicite-da-govoryat-za-tova-no-noi-saobshtava/52517 SvobodnoSlovo.eu
НЕ ЧУВАМ ПОЛИТИЦИТЕ ДА ГОВОРЯТ ЗА ТОВА, НО НОИ СЪОБЩАВА

"С до 467 лева на месец живеят 524 278 пенсионери. Това показват данните на Националния осигурителен институт.

С минимална пенсия от 467 лева са 818 963 души. Таванът от 3400 лева пък получават 990 души.

518,13 лева е била средната инвалидна пенсия у нас през 2022-ра година. Тя обаче е с близо 156 лева по-ниска от средната пенсия в страната, която достигна 674,54 лева."

Любо Кольовски

2 Коментара

Боги

преди 1 година

Кого го е грижа за нещастните пенсионери? Сит на гладен не вярва.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Давайте ги тези пенсии в ЕВРО бе господа, та да е ясно и преясно, че от нас по-мизерни в Европа НЯМА. Имам познат, който е пенсиониран инженер, работил 20 години във ВУЗ, научил човека три чужди езика, но се радва само на 200 евро пенсия. Друг познат лекар, също с 40 години стаж и тои с 220 евро пенсия. Как да не се радваш на тези евроатлантически кретенизми, на тези идиотизми, които се пишат в нашите медии, на тези абсолютни малоумници, които лягат и стават с мераци за власт. Три пъти ходил в американското посолство за една седмица нашият шибаняк, еднокнижник с диплома на пожарникар и апетит на акула. И стадото го аплодира, ликът му стой непрекъснато в медиите, а от мъдростта му се опива цялото население. Какво да правим, кръсти се човекът показно от сутрин до вечер и бог му помага.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.