Не ги слушат главите, но продължават да са нагли

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-gi-slushat-glavite-no-prodalzhavat-da-sa-nagli/3611 SvobodnoSlovo.eu
Не ги слушат главите, но продължават да са нагли

Сами виждате, че Байдън не си е добре човека. Не са добре с главата и Кирчото и Асенчото му на наш терен. Европейските лидери също бутат здраво маслото. Освен Орбан, не виждам друг автентичен европейски лидер. Евроатлантическото лидерство заприлича на лудите на стадиона и резултатите са налице. Не знам дали забелязвате, че и на по-ниско ниво на американската хранителна верига у нас положението е същото. Всички имат големи конски глави, а в тях мозък никакъв.

На Ристьо Реформата, продължава да му расте носа като на Пинокио след всяка казана неистина, а това означава след всяка изречена дума. На вас оставям да го забележите и установите като факт, колкото и невероятно да ви звучи. Геерал Наско и той нещо се умълча покрай "постигнатата договорка" да се изпращат оръжия на Украйна. Постигнал и той договорка, ама някой друг път и на някое друго място. Да не говорим за оня измислен тип и настоящ районен кмет Трайчо, който в началото на войната се кълнеше, че ще демонтира паметника на Съветската армия, ама и той скъса веригите. Все отбор селски юнаци с накривени калпаци, които имат огромни претенции, но абсолютно никакви реални качества.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Новият вятър на промяната е да започнат да се облизват взаимно, защото иначе щели да паднат от власт и Путин да вземе властта в България. Ами нали сте демократични хора бе, след като избирателите не искат вас, но искат да ги управлява руския президент Владимир Путин, нека бъде според волята на избирателя. Защото сте се вкопчили като пиявици в тази власт все едно американската посланичка лично ви я е дала? Нека нацията реши кой и как да я управлява - така е демократично.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Айде сега баста на всички американски подлоги, както каза мадам Митрофанова. След като не можете да целувате ръката на българските граждани ще им целувате задниците. Така е честно и така е справедливо - би казал Слави Суверена. Затова се пригответе за отпътуване без завръщане зад граница, в едно с всичките си местни производни. След като вие ще крадете и ограбвате когото и както решите, а американското посолство ще ви пази и протектира, баста и на американското посолство. Баста и на всички други посолства, които ни вредят и насилват.

Имахте достатъчно време да покажете какво можете! А сега, вън.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.