"НЕ" НА ХЕЛОУИН

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-na-helouin/13041 SvobodnoSlovo.eu
"НЕ" НА ХЕЛОУИН

Няма да празнувам Хелоуин. И не поради патриотични подбуди, а от най-естествено отвращение и погнуса. Преди време се забавлявах с тиквите и вещиците, но откакто гербоидите дойдоха на власт, осъзнах, че приказките са реалност. Онези, страшните приказки с вещици и вампири и чудовища, които те дебнат.

А сега ми кажете за чий да се маскираме като вещици, след като всеки ден гледаме я Дариткова, я Ангелкова, я Мента Стоянова, а не дай Боже, и Цецка Цачева или Беновска например. Всяка уважаваща себе си вещица би се засрамила, че не изглежда професионално като тях!

Ами тиквите.....Вместо радост за децата с тиквени фенери, се сещаме за Тиквоча. И някак си цялата радост отива по дяволите. Единствено ти идва мерак да сечеш тикви....

Да си го кажа направо, приемам Хелоуин като партиен празник на гербоидните. Даже не бих се учудила, ако утре обикалят къщите и искат: "рекет" или "номер"....Та затова ще пропусна. Гнусно си е! Но пък ме навежда на размисли, ако утре организираме публично псуване на Тиквата, ще има някакъв окултен ефект!?!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.