Не слушайте хората, които ви казват, че реакцията във Франция е еднозначна възхита от снощната церемония

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-slushayte-horata-koito-vi-kazvat-che-reakciyata-vav-franciya-e-ednoznachna-vazhita-ot-snoshtnata-ceremoniya/139191 SvobodnoSlovo.eu
Не слушайте хората, които ви казват, че реакцията във Франция е еднозначна възхита от снощната церемония

Не слушайте хората, които ви казват, че реакцията във Франция е еднозначна възхита от снощната церемония. Като прегледате коментарите във форумите и YouTube и си ги преведете от френски, ще видите абсолютно същия процент от обществото (както и тук), ядосани от видяното.

Ядосани не защото е нещо “невиждано и революционно”, а защото беше безвкусно, не на място, нямаше нищо общо със спорта и се превърна в поредната ненужна демонстрация, която разбуни хората и подсили разделението, вместо да ни обедини. Честитка.

Колкото до французите - поне половината нация днес се черви от срам и им се иска друго да беше показано от Франция. А то можеше.

Нещо много важно - разбира се, че всеки има право да обича когото си поиска и да изглежда както си поиска. Не сме открили топлата вода тук. Подобни демонстрации като вчерашната обаче само влияят в ощърб на различните - тези, които уж трябва да спечелят от това безумие, само губят и събират омраза.

Но хайде - нека приемем, че по някаква причина по време на откриването на Олимпийските игри нещо налага да се говори за човешките интимни отношения. Защо тогава нямаше двойка хетеросексуални мъж и жена, които да влязат в някоя стая и многозначително да затворят вратата?

Нали сме равни и всички трябва да сме “представени”? Нали Олимпийските игри са символ на световното единство?

Според вчерашния етюд обаче - 90% от човечеството не съществува, или по-скоро трябва да се прави, че не съществува и тихо да се съобразява с цялата тази вълна от наложена (mandatory) толерантност - вече във всяка една сфера на животите ни.

Ето това е проблемът. А не, че “Ганя” са твърде прости, за да проумеят “френската напредничавост”, драги морализатори. Това е проблемът.

Ружа Райчева

8 Коментара

Ружа Райчева

1 month before

Y , МА Ма бе, не се обаждай !

Коментирай

Още една повелителка на пунктуацията и правописа ..

1 month before

право да обича .... [Запетая] ... когото си поиска .... влияят в Oщърб (Евала, Бравос !!!) ... Олимпийските игри ... нещо [Запетая] ... Тази Ружа не беше ли джурналистка и не трябваше ли да има нещо повече от средната интелигентност по отношение на пунктуацията и правописа ... Не четете Ружа ... Най-много да си докарате ивИлиниум тременс ...

Коментирай

До горния дегенерат!

1 month before

Ти си от тези,които обичат правописа с "кожената писалка",нали?Аман от вас обратните или по-скоро,ненормални недоразумения на еволюцията и човешката нормалност,които,като нямате какво да кажете и почвате да бълвате по-най малоумния начин! Не знам дали е "джурналистка",но ти си един недоклатен изрод,който от сексуално-извратен сърбеж и завист,пишеш глупости и т.н.Приемете,ненормални сте,не ставате,колкото и Сорос да налива пари и да ви тука напред! Хората не ви обичат и това си е!Той и Господ ви наказва да нямате поколение,вие и затова го мразите и него!Не ставате и колкото и да парадиране с това,ще си останете едни извратени нещастници!

Коментирай

До горния дегенерат! ...

1 month before

Ти си от тези,които обичат правописа с "кожената писалка",нали? - Мисля, че това алкохолно изпарение не се нуждае от коментар ...

Коментирай

Аква

1 month before

СЛЕД ТАЯ НЕПОНОСИМА ПОШЛОСТ И ОТВРАТИТЕЛНА ПОМИЯ НА ЦЕРЕМОНИЯТА В ГНИЛИЯ ПАРИЖ - ОЧАКВАМ ВЕЛИКАТА ФРЕНСКА РЕВОЛЮЦИЯ! САМО ГИЛОТИНАТА И ПОЖАРИЩАТА ЩЕ СПАСЯТ ФРАНЦУЗИТЕ ОТ ЧУМАТА В ДУШИТЕ ИМ. ПАРИЖ СИ СТРУВА ЕДНА МЕСА!

Коментирай

Шмайзер

1 month before

Трябва и шмайзер...

Коментирай

херо

1 month before

тази си мисли, че само тя знае френски, а Ганя не,че само тя и баща и Андрей Райчев правят коментари. неудачни повечето Нарцисизмът на никой не прощава

Коментирай

BLIMAN

1 month before

...ами 5-тата Република на Генерал Шарл Де Гол пойде в небитието...!...Обичах я тази страна неимоверно много и то заради вродената им демокрация на французите, което ги прави особен народ, ...но когато разбрах, че това педерасче Макрон иска да праща войски в Украйна, веднага ми стана ясно, какво ще последва. Едно време теоретиците на империализма, отделяха френската колониална политика като "прогресивна" поради това, че са позволени смесените бракове на хора от Митрополията с хора от колониите, което е било абсолютно забранено, например за англичаните. Ето ги плодовете на тази "демократичност"...израждане на националното християнско чувство в името на някаква " политическо-икономическа и сексуална свободия".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.