Не сме желани

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-sme-zhelani/134229 SvobodnoSlovo.eu
Не сме желани

Не сме желани. 

Цялата кампания до момента продължава тренда партиите да говорят само на ядрата си. "Срещите с хора" по страната са срещи с местен, партиен актив. Тезите и посланията са само "колко лоши са" другите. 

ГЕРБ обясняват какви неможачи са ППДБ.

ППДБ обясняват какви мафиоти са ГЕРБ и ДПС. 

Възраждане и БСП обясняват какви войнолюбци и фашисти са другите. 

Това са послания само и единствено към ядрата на партиите, затова и въпросните не растат. Липсва ясна идеология, разговор дори за идеологии, за история, за политики. Липсва визия за бъдещето. Няма как да привлечеш периферия с такава кампания. Със същите стари муцуни в листите, обикалящи същите структури, за да им приказват същите неща. 

Останалите над 50% гласоподаватели сме изоставени. Не сме желани. Не сме им интересни. Не говорят на нас, значи очевидно не търсят гласа ни. Няма и да го получат.

Кристиан Щкварек

1 Коментара

Айде пак Възраждане не били ясно

2 months before

Ама ,,полските,, ни са ясни- вземи та иди там ,в Полша, та да ти разяснят полската ,,идеология,, , изглежда не разбираш български, въпреки, че Волгин и Костадинов съвсем грамотно обясняват. Айде у лево и ти..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.