НЕ ЯЖТЕ ПРАСКОВИ ДОКАТО ЗЯПАМЕ ОСКАРИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-yazhte-praskovi-dokato-zyapame-oskarite/53485 SvobodnoSlovo.eu
НЕ ЯЖТЕ ПРАСКОВИ ДОКАТО ЗЯПАМЕ ОСКАРИТЕ

Изглежда, вече няма смисъл да се хаби енергия за борба срещу Злото на джендърската идеология.

Джендъризма, тази модерна д/жандармерия, вече е на път окончателно да наложи покварата, която носи със себе си.

Достатъчно е да се повтаря всеки ден игралния филм „Призови ме с твоето име“/2007 година, носител на „Оскар“ за адаптиран сценарий - излъчен наскоро по Нова телевизия.

Това е трогателната история за приобщаването на едно непълнолетно момче към хомосексуалния рай.

Филмът е направен майсторски, от него се лее такава хармония и красота, та дори можете да пропуснете да забележите, че става дума за брутална педофилия.

Той предлага изключителни прозрения и художествени внушения – например, малкият новопокръстен мастурбира в една праскова, еякулира в нея и след това едва възпира прелъстителя си да не я изяде.

Има и други извисяващи сцени, които със сигурност ще предизвикат момчурляците.

Дори най-влиятелният кардинал на Ватикана да поднесе от папския балкон послание за ползата от педофилията, няма да има същия ефект…

***

Доста известни имена са си загубили времето да коментират „големият победител“ на „Оскарите“ - „Всичко Навсякъде Наведнъж“.

Това е безобидно занимание.

А и Гьоте казваше, че не е нужно да изядеш цялото яйце, за да разбереш, че е развалено.

Прасковата на джендърите е далеч по-опасна.

Кеворк Кеворкян

3 Коментара

ИвайлоК

преди 1 година

За първи път Кеворк - с толкова кратка и режеща статия!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Гледах видеото. Руският самолет мина пред дрона, изпика се и дронът взе, че се задави и падна. Кремъл посъветва американската страна "да не лети там, където не трябва". "Защо да е неекологично да се пикае над Черно море? Може би някой не трябваше да лети там, където не трябва, тогава всичко щеше да е екологично", заяви говорителят на руския президент Дмитрий Песков

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Един от двамата пилоти ще получи награда от своето командване. Това е сигурно. Пилотът се изпика върху американския дрон. Пилотът е голям майстор в управлението на самолета си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.