Ние - европейците, сме зверски дискриминирани от самия ЕС

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nie-evropeycite-sme-zverski-diskriminirani-ot-samiya-es/207 SvobodnoSlovo.eu
Ние - европейците, сме зверски дискриминирани от самия ЕС

Ние - европейците, сме зверски дискриминирани от самия ЕС. По презумция ЕС приема, че при даване на пари от еврофондовете може да има измами и упражнява строг контрол и налага жестоки санкции за всяко отклонение. Например в България доста голям процент са тези, които не успяват да вземат от европейските средства или пък трябва да ги връщат.

Но виж Зеленски вече усвоява милиарди евро без всякакъв контрол и условия. Ако произвеждаш марули и то с европейски пари, бял ден няма да видиш от проверки къде и как си ги похарчил. Но на Зеленски му се дават, по-скоро наливат милиарди, без никой да знае къде точно отиват и дали е за защита на Украйна или за нови имения на Лазурния бряг и шопинги на жена му.

Още по-интересно е, че никой дори не повдига въпроса дали не се злоупотребява жестоко с парите на всички европейски данъкоплатци. Чак започвам да се замислям дали ако нас ни нападне Путин, ще излеят толкоз милиарди тук!?!

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.