Ние имаме министър, който работи за Украйна и министър председател, който работи за Сорос!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nie-imame-ministar-koyto-raboti-za-ukrayna-i-ministar-predsedatel-koyto-raboti-za-soros/113651 SvobodnoSlovo.eu
Ние имаме министър, който работи за Украйна и министър председател, който работи за Сорос!

И какво като сезираха ДАНС БСП? Въпросът с Миротворец не е на ниво служби, а на ниво политика. И то изпълнителна власт. Ние имаме министър, който работи за Украйна и министър председател, който работи за Сорос! Какъв ДАНС, какъв МАНС?

Не знам какво ще правят проамериканските ни политици като само след 2, 3 месеца ще лъсне обратът за Украйна и то с участието на САЩ. Щото то рано или късно ще излезе наяве това, което сега Западът крие, а нашите български врагове, като им се каже истината, ни наричат кремълски тролове.

Че Украйна е в кома, нищо не постигна, НАТО нищо не постигна и въобще цялата операция по спасяване на "жертвата" е освен неуспешна и пълна зомбарщина. Още много малко време им остава да крият истината. Самият Запад ще я признае и тогава какво ще правите?

Знаем, че точно това правителство е поставено с конкретни задачи, които са преди всичко българофобски. Знаем, че имат задача да доунищожат и последните остатъци национално достойнство и интерес. Колкото и да е странно, България все още има наличен ресурс на национален интерес и практикува национално достойнство всеки ден, все по-често и не говоря за правителството или за онази шайка превзела горния слой във всички власти, която е подчинена на глобалистите.

Говоря за народа, който е държавата! Вижда се, че единственият начин да се повлияе на процесите по убийствена българофобия и приемане и прилагане на решения, които са възможно най-вредни за България, си остава реакцията. Реакция по какъвто и да било начин им създава много тежък дискомфорт и не им дава да дишат. Затова и повечето супер гадни неща ги решават тайно и се крият. Между другото, сякаш има таблица с гадории и нашите хубавци избират възможно най-гадните.

Анастасия Гешева

3 Коментара

dimat

преди 2 месеца

Хайде стига с тези констатации!Ние констатираме всички възможни факти,НО СЕ КРИЕМ ОТ ЕДИНСТВЕНИЯ,КОЙТО ИМА СМИСЪЛ ДА РАЗКРИЕМ,НО БЯГАМЕ ОТ НЕГО,КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН -НАРОДЪТ НИ Е УМРЯЛ,НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ХВАНЕ КАЛАШНИКА,ДА РАЗГОНИ ЦЯЛАТА ГМЕЖ И ВЗЕМЕ НЕЩАТА В РЪЦЕТЕ СИ!Това е единствното средство,което може да ни спаси и което се правим,че не виждаме!Ами,лайте си!На никого не му пука от този лай!А докато си лаете,ви затриват като народ - вече нямате армия и робовладелците ще ви "пазят"!Това е последният пирон,който забиха, в ковчега на умрелия народ.Ние вече сме превърнати в исторически отпадък!Ха-ха.робовладелецът ще ви "пази"!

Коментирай

Васил

преди 2 месеца

Та къде, казвате, раздават автомати Калашников за "започване на ония"?!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.