Ние се тревожим за някакъв списък на русофилите! Нещата са много по-страшни с глобалистката напаст

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nie-se-trevozhim-za-nyakakav-spisak-na-rusofilite-neshtata-sa-mnogo-po-strashni-s-globalistkata-napast/3694 SvobodnoSlovo.eu
Ние се тревожим за някакъв списък на русофилите! Нещата са много по-страшни с глобалистката напаст

Не само у нас е проблем отношението към Русия. Навсякъде на Запад се получава същото нещо, защото западният свят се ръководи от един и същ задкулисен мафиотски център, който определя и политиката и всичко. Иначе се просълзявам всеки път, когато родните патриоти искат България да бъде независима в свят, в който има едно единствено глобално управление и нищо друго.

В щатите всяка крачка на обществото, която не е в синхрон с дневния ред на мафиотската ДД, се разглежда като руска агресия и проруска атака. Например, ако си с нещо недоволен от управлението на Байдън, ти си руски трол. Не дай Боже пък да искаш да го смениш Байдън! Това задължително е, защото си платен руски трол, който изпълнява поръчки на Кремъл.

Не е никак смешно, трагично е!

Във Франция е същото.

Всички, които са гласували против Макрон, са съблазнени от руснаците. Въпрос на време е да бъде обявено, че изборите са хакнати от Путин лично.

В Германия е същото.

Бизнесът се опитва от няколко седмици форсмажорно да обясни на Олаф, че санкциите срещу Русия ще върнат Германия в 1945 година. Медиите пишат, че руски агенти подклаждат дезинформация за положението на германската икономика, която политкоректната проевропейско съюзна клика уверява германците, че държавата им цъфти, а отказът от руска газ и петрол е лесно като смяна на сакото с друго.

В България няма какво да коментирам!

Само ще кажа, че вчерашното разкритие на германският външен министър Беброк, че правителството на Мики Маус и лично Тодорка Маус са обещали да ликвидират проблема Македония, новина, която беше разпространена от германската страна, нашата мълча като комунист на разпит, беше обявено за ДЕЗИНФОРМАЦИЯ! Подчертавам - българските мега калинки, в случая специалистката по епидемиология на Оксфордския университет, ваксоотровителката Велислава, неосъществен здравен министър, инсталирана за компенсация за ЗАМ МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ОБЯВИХА ДУМИТЕ НА АНАБЕЛА БЕБРОК ЗА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!

Ние се тревожим за някакъв списък на русофилите! Нещата са много по-страшни с глобалистката напаст. Тя е в състояние да низгверне собствените си съюзници и покровители, само и само да получи своето си. Тоест, лъжата, която е горивото на цялата глобалистка паплач по света и у нас, е най-отгоре на хранителната им верига и те не се свенят да я използват дори срещу собствените си началници!

Този пример е толкова фрапиращ, че отново ще го повторя.

Не само Волгин и Костадинов да кажат истината за войната в Украйна по националното радио е дезинформация.

Дезинформация е информацията на германското външно министерство, което освети българските предателски глупости.

Ние очакваме нормализиране.

Не, с тези болни мозъци, с тези предатели на род, родина, биологичен вид и предатели на истината не може да има нормализиране. Аз съм казала, властта трябва да се изтръгне от ръцете им глобално в целия свят, ако искаме нормализиране!

И вчера дойде потвърждение за това.

Фейсбук като основна медия източник на ИНФОРМАЦИЯ, поради което тотално цензурирана и ограничавана, разпространи думи на действащия главатар на клана Ротшилд, който казва, че ако Путин спечели войната в Украйна, то световния ред на глобализма ще бъде унищожен! Много ясно, точно това и ще стане!

Абсолютно същото каза и Сергей Лавров в интервюто си ден по-рано за телевизия "Русия-1", че се борят с един грозен, вреден и опасен таен световен елит.

Така че картите окончателно са на масата. И всичко живо, което говори, че това е дезинформация, е дезинформатор, нищо повече.

При тази скорост на протичане на информация от едно до друго място в света, каквото имаме в момента, замъгляване и спиране на истината може да става все по-трудно и за все по-кратко време. Така че опитите за цензура, ограничения на информационни потоци и канали в световен мащаб са кауза обречена, напълно безполезно е.

Въпросът вече не е липсата на информация, а как тя се възприема от хората. И затова там е борбата, промиване на мозъците, за да може истината да се разбира като лъжа, а лъжата като истина. Но и това е обречено, някога във времето и то е обречено.

Както и изкривяване на всяка наука и всяка дейност. Нещата са толкова гротескни, че отново ще използвам любимата си аналогия. От тези идиоти очаквам да обявят, че изгревът на Слънцето всяка сутрин е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!

Събуждаме се с нов опит да бъде спасено неспасяемото положение на западните заложници в Мариопул. Сега украинците включиха друга тактика. Показаха снимка на пленен украински политик, който е считан за близък до Путин, срещу който предлагат размяна за украински военнопленници. Историята е типична. Медвечук бил избягал от домашен арест през февруари, под който се намирал заради обвинение в държавна измяна. И понеже бил кум на Путин, по западните канали за "информация", е много важен и за него Зеленски иска да разменя украинци.

Обаче не се казва в правилните медии, че вчера в Мариопул са се предали на руснаците 1000 души от украинската армия. Сами се предават.

Не се казва също, че Русия и пред Путин Зеленски не съществува и следователно никой фактор в Русия не кореспондира с нищо, излязло от него или неговите хора. Следователно, предложеният за размяна Медвечук е дълбок фейк на западната пропаганда! Нито показаният е толкова важен, нито отсрещната страна е заинтересована. Това е пореден опит да се отвлича вниманието от подземията на Азовстал, където сега се фокусира всичко.

И така, положението днес е следното.

Всичко в света зависи от развръзката на предстоящото горещо сражение в Донбас и по специално в град Мариопул.

От това зависи глобалния ред буквално. Както и изборите във Франция в неделя и всичко.

Аз нямам абсолютно никакво съмнение как ще завърши цялата работа! Глобалният ред на Ротшилд си отива завинаги. Може да отнеме време и усилия, може да е тежко о страшно, ми бе да продължи дълго, но си отива. Така че изобщо не се тревожа. Светът вече е различен и вече други правила важат и вече други модели го движат. Въпрос на време е да се прояви. Въпрос на желание е как ще се прояви.

Глобалистите няма да изчезнат, но ще бъдат разгромени, тайните им ще бъдат разкрити и властта им отнета. Въпрос на време е.

И цензурата им също ще иде на....

Анастасия Гешева

ТОЗИ ТЕКСТ ИЗРАЗЯВА ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.