Нова врътка … а стига, бе. Дръжте се като мъже!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nova-vratka-a-stiga-be-drazhte-se-kato-mazhe/130235 SvobodnoSlovo.eu
Нова врътка … а стига, бе. Дръжте се като мъже!

Вестник, близък до “Продължаваме промяната”, разпространи версията, че на тазвечершното заседание на парламентарната група на ППДБ, е обсъждано следното: да се предложи на ГЕРБ-СДС да излъчи за премиер с втория мандат Мария Габриел или Росен Желязков. 

Това може да означава две неща: от ППДБ са отчаяни и панически не искат избори. Или че нямат никакво уважение към Мария Габриел, която заяви, че вторият мандат няма да бъде реализиран, отива се към избори. Понеже Бойко Борисов не е казал нищо - нито вчера, след извънредната пресконференция в 15:00 часа; нито днес, след депозирането на оставката на Мария Габриел в 9:09 часа, спекулациите отново се развихриха. Най-притеснени са членовете и симпатизантите на ГЕРБ, които трябва да погълнат нова доза унижение, след като ПИК разкри истината: било е готово проекто-правителство, с премиер Мария Габриел и само двама министри от най-голямата партия: Росен Желязков и Ивелина Василева. Новата сглобка е била взривена от искането за отстраняване на Калин Стоянов, както и Николай Денков да стане силов вицепремиер, който наблюдава МВР и МО. 

Цяла вечер в неделя лидерът на ГЕРБ е получавал обаждания и съобщения: “Браво, шефе”, “Браво, Бойко”, “Супер! Отиваме на избори, тези не се търпят вече!”… довериха ми негови приближени. 

Утре, преди или след извънредното заседание на Народното събрание, Бойко Борисов ще направи изявление - така отговориха от ГЕРБ на моето запитване как ще коментират опцията за участие във втория мандат - те искали да чуят най-напред официална позиция от ППДБ. 

Вижте сега, уважаеми ГЕРБери - живеем в условията на ожесточена информационна война и скорострелни послания. Да чака аудиторията чак до утре, за да чуе думи-думи-думи по нещо, което трябва да е принципна позиция: ГЕРБ-СДС ще подкрепи ли втория мандат или не. Просто е! Пък и вече беше заявено - избори. 

Президентът Доналд Тръмп на всичко, което го засягаше, отговаряше светкавично в Туитър, даже влизаше в лични обяснения и тежки битки за надмощие. А тука, докато се натуткатеее … на публиката съвсем й писвате. 

Нова врътка … а стига, бе. Дръжте се като мъже! 

Соня Колтуклиева

5 Коментара

Абориген

преди 1 месец

Правилно! Дръжте се досущ КАТО мъже.

Коментирай

Борис

преди 1 месец

Сладка СОНЯ!Вече писах,че това име-СОНЯ,ми носи сладки спомени!Но!СОНЯ-не очаквай от солни,гадни педераси да се държат като мъже!Те не се държат и като жени!Те са просто едни долни,гадни и презряни ПЕДЕРАСИ!!!

Коментирай

Бойко от Банкя

преди 1 месец

АНАЛниев, ти си извратено парче. Но не се бой, никой няма да те измести под шлифера на Буци. Там си номер едно в "обслужването" му.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.