Нови партии ще се появят след време, но стройно организираната престъпна група ще направи всичко възможно да ги компрометира и купи

https://svobodnoslovo.eu/komentar/novi-partii-shte-se-poyavyat-sled-vreme-no-stroyno-organiziranata-prestapna-grupa-shte-napravi-vsichko-vazmozhno-da-gi-komprometira-i-kupi/123186 SvobodnoSlovo.eu
Нови партии ще се появят след време, но стройно организираната престъпна група ще направи всичко възможно да ги компрометира и купи

Като се оставят настрана политическите запалянковци, които повтарят непрекъснато, че ПП-ДБ перат Борисов, има една солидна група хора, които смятат, че правителството арестува и вкарва в затвора, и защо не го прави с Борисов.

Такива недоволстваха, когато от МВР арестуваха Борисов, че после го пуснаха. Нищо не направили. Види се, на равнище сме да си обясняваме елементарни неща за устройството на държавата. Че има прокуратура, която обвинява и оставя в ареста. И тя упорито не желае да разследва и обвини Борисов по нито една от неговите вече многобройни афери. Защото прокурорите са не само в услуга, но и са част от голямата организирана престъпна група, създадена от Борисов, дошъл на власт с избори и построил фасадната демокрация.

Но невежият нашенец упорито иска една партия с 60 и няколко депутати да арестува и вкарва в затвора.

Това не е защита на ПП-ДБ, те са пътници и опитите им да променят нещо в съдебната система ще бъде само частично постижение без сериозни последици.

Коментарът ми е по-скоро недоумение колко невежо е народонаселението, дори и хора с дипломи за висше образование.

Нови партии ще се появят след време, но стройно организираната престъпна група ще направи всичко възможно да ги компрометира и купи. Огромен ресурс е натрупала. Чакаме материала, както го нарича Борисов, да прогледне в невежеството си.

Иван Бакалов

4 Коментара

хамалин

преди 4 месеца

духач

Коментирай

хамалин

преди 4 месеца

духач

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

България плаща и лихвите по заемите на Украйна. Даваме на Киев още 26,7 млн. лева за периода 2024-2027 г.

Коментирай

jvg

преди 4 месеца

Бакалов, Вие доволен ли сте от това устройство на държавата, с главен прокурор Сарафов, който е по мое мнение олигофрен, съдейки от изявите му, Пеевски и Борисов да са най-влиятелните в законодателната власт, и с мимикрия като Денков в изпълнителната такава?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.