Няма нищо европейско в Eвровизия

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nyama-nishto-evropeysko-v-evroviziya/133620 SvobodnoSlovo.eu
Няма нищо европейско в Eвровизия

Всички бяхме отвратени от извращенията, които видяхме в Евровизия тази година. Всъщност, това се случва всяка година, просто явно на обществото му е кипнало и вече си искаме нормалното. Прекрасно е, че сме започнали да осъзнаваме докъде ни води безкрайната толерантност и рушенето на всякакви табута и социални норми, но крие в себе си и една опасност. В опита си да намерят срещу кого да застанат, много хора се концентрираха около думичката “евро” в “Евровизия” и посочиха, че това било някак си европейско.

Евровизия е толкова европейска, колкото и ЛГБТ ценностите, които се опитват да прокарат - нужно е да се повярва в лъжата, че това е Европа, въпреки всякакви доказателства, че не е така. Достатъчно е да посочим, че в Евровизия е по-скоро рядкост да има хетеросексуален изпълнител и голяма част от участниците имат някаква странна “полова идентичност”. Дори най-оптимистичното проучване на ЛГБТ организациите не смее да твърди, че в Европа има повече от 4-5% средно ЛГБТ индивиди, като в повечето източни държави те са под 2%. Прайдовете все още са солидно финансирани, за да се случват въобще, а всеки от нас може и да е чувал за тези индивиди, които искат да ги наричаме “те/тях”, въпреки, че са един човек, но никой не ги е срещал.

Истината е, че всичките неолиберални ценности се случват от не повече от 10 години. 10 години в историята на Европа са нещо като последните 5 минути, незначителен период от време, а както виждаме, той вече приключва - щом Евровизия е способна да предизвика такова масово отвращение, значи сме към края на този период. 

Да, Европа наистина стана мястото за всякакви ляво-либерални експерименти с пречупване на социалните норми, но това продължава да бъде една глобална секта, която просто намира плодородна почва там, където е постигнат просперитет и населението се е успало и е заситено. А нима не е секта? Изисква се да следвате само една единствена идея, която видимо отвън не е смислена, да сте активисти, да жертвате всичко за нея…

Представяйки отказа от нормалното като “европейско”, му се придава важност, която не заслужава. Още повече един ден неизбежно Европа ще спре да бъде символична за тези “ценности” и те ще дойдат от другаде.

Автор: Виктор Блъсков

trud.bg

2 Коментара

Варна

5 months before

Как да няма нищо общо?Не е ли Европа превърната в същото това ,,небинарно,,същество което буди в мен спомени от времето когато бях на стаж в психиатрична клиника?Лоша работа!Не ми се иска да цитирам Мария Захарова но Европа си потъва по план ....

Коментирай

Моля-моля!

5 months before

“Всички бяхме отвратени от извращенията, които видяхме в Евровизия тази година.“ Не всички. Аз, например, не съм, защото не гледам тази помия!!!! А вие защо я гледате?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.