Няма по-противни и отблъскващи политици от представителите на ДБ и ПП

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nyama-po-protivni-i-otblaskvashti-politici-ot-predstavitelite-na-db-i-pp/47491 SvobodnoSlovo.eu
Няма по-противни и отблъскващи политици от представителите на ДБ и ПП

Аз съм Петър Волгин! Няма по-противни и отблъскващи политици от представителите на ДБ и ПП. Те са най-гнусната част от политическата ни клоака.

Първо в огромната си част са наследници на бившата партийна номенклатура или са дърти апаратчици, които всячески се опитват да скрият миналото си.

Второ те са най-големите национални предатели и отвратителни декларативни евроатлантици. Сандов в последния работен ден отдаде заповед и спря строителството на магистрала Струма, а днес някаква Белобрадова, като бивша депутатка внесла сигнал в СЕМ срещу Петър Волгин, един от малкото истински и смели журналисти. Ето това са тези, сган продажна и същите не трябва повече да присъстват в парламента.

Днес на изпроводяк онзи ниския, известен повече като Гном се изказва, че много се притеснявал служебното правителство да не смени евроатлантическия курс на страната. Разбирате ли, хора, за какво става на въпрос. Тез идиоти продават Родината без да им мигне окото, за да угодят на господарите си. Налагат безпрецедентна цензура, спряха окончателно руските канали, изготвят списъци за саморазправа с журналисти и общественици, които не се страхуват да изразяват мнение, базирано на истината.

Това са новите уродливи фашисти, скрили се под неолибералната кожа, апологети на Зеленски. На 2 април да им организираме нов Народен съд и същите никога повече да не припарят в българския парламент!

Димитър Шивиков

6 Коментара

Боги

преди 1 година

Внимание! Внимание! https://smotret.tv/ МНОГО руски телевизии онлайн. Всеки може да си избере кой канал да гледа. ОЩЕ!!! http://www.interntv.ru/?name=View&amp%3Bidtv=2907 ОЩЕ!!! http://rus24.tv/rossiya1.html ОЩЕ!!! https://wwitv.com/television/174.htm ОЩЕ!!! https://smotrim.ru/ ЦЕНЗУРАТА Е ПРЕОДОЛЯНА! :)))))) Моята малка лепта срещу бруталната неолиберална цензура. Изразявам пълно съгласие с констатациите Ви, генерале. Смърт на фашизма, свобода за народа!

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Великолепно Генерале, винаги съм се въздържал да използувам грозни епитети за съотечественици, но картината с много от тях става найстина отвратителна. То бива слугинаж, бива продажност, бива липса на морал, но когато такива убиват един цял народ, от пеленачетата до старците, такива могат да се нарекат само престъпници и са за съд. Какви милиарди потурчи Соломончо след войната в Ирак, какви милиарди са загубени от затворените от Кунева ядрени блокове, колко загубихме от отказ за южен поток, от замразяване на Белене, от покупката на нечувано скъпи американски изтребители и от т.н. приватизации и диверсификации. И досега няма нито един осъден и пратен в затвора, нито един. Затова след последното престъпление на Кирчо и Асенчо отново се напъват да ни управляват.ПОЗОР.

Коментирай

И аз съм Петър Волгин!

преди 1 година

Адмирации, генерале! Възхищавам се на родолюбивата ви позиция! Както винаги, политическата измет тук обрече страната ни да бъде отново на погрешната страна - никой не се учи от историята ни.

Коментирай

изи

преди 1 година

И ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН - БОЙТЕ СЕ ОТ ГНЕВА НА НАЙ ТЪРПЕЛИВИТЕ !!!

Коментирай

изи

преди 1 година

И ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН - БОЙТЕ СЕ ОТ ГНЕВА НА НАЙ ТЪРПЕЛИВИТЕ !!!

Коментирай

Ран Босилек

преди 1 година

Мдааа, такава цензура имаше през 1941 год., когато нацистите запечатваха радиоапаратите да не се слуша радио Москва! Сега спират руската телевизия! Май че няма разлика!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.