Обещаният анализ на опитите да бъде принудена Украйна да преговаря с Русия

https://svobodnoslovo.eu/komentar/obeshtaniyat-analiz-na-opitite-da-bade-prinudena-ukrayna-da-pregovarya-s-rusiya/129381 SvobodnoSlovo.eu
Обещаният анализ на опитите да бъде принудена Украйна да преговаря с Русия

Обещаният анализ на опитите да бъде принудена Украйна да преговаря с Русия. Тези опити идват от зад океана, въпреки, че изглеждат като случайни събития. Коментирах оставката на Нюланд, категорично разчистване на нейното влияние върху Киев, извършено от Байдън лично. Тук трябва да припомня, че още преди месеци обясних, че САЩ оставиха управлението на Украйна в ръцете на Англия и ЕС и се оттеглят от този конфликт.

До голяма степен Байдън оставя темата и в ръцете на Тръмп, в последните дни важната информация по темата я казва Тръмп. А тя е директна - САЩ спира финансирането на Украйна и въоръжаването и. Причините са много ясни - САЩ загубиха в Украйна и излизат от този конфликт в опит да запазят ресурси за други операции на други места в света. Зеленски не е съгласен с това. Няколко думи за предложението на Ердоган в Истанбул отново да се проведат мирни преговори. Абсолютно съгласувано със САЩ и с Русия е това предложение, макар че изглежда като самоинициатива. У нас почти не му се обърна внимание в медиите.

Ердоган предложи точки по мирен план, озвучи намерението на САЩ. В тях се казваше, че Украйна забравя за Крим и Донбас, може да мисли за ЕС, но не и за НАТО. Това бяха главните официално обявени акценти. Зеленски моментално отхвърли този план. Няколко думи за срещата Тръмп - Орбан в Мар-о-Лаго, неофициален политически център в момента. Много приличаше на държавно посещение, само дето Тръмп още не е избран. Аз обаче го прочетох така - Тази среща фактически показа кой е определен да влезе в Белия дом. Това е Тръмп и за разлика от миналия път, когато Тръмп успя да пробие ДД и да спечели изборите, сега ДД го пуска да ги спечели. Предстои да видим какво точно е поел като ангажименти към тях и как.ще се развият събитията.

На тази среща с Орбан Тръмп каза ясно, че ще спре войната в Украйна. По-категорично намерение не съм чувала от официални уста за тези 2 години! Изрично подчертавам, че изказването на Папата за капитулация на Украйна (развяване на бял флаг означава КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕДАВАНЕ) дойде когато Орбан все още беше във Флорида. Връзката Унгария - Ватиканът е основополагаща в разбирането на истинския смисъл на геополитическите процеси. И тук няколко думи за Ватикана, като участник в геополитиката. Основен корен на ДД, заедно с британското кралско семейство и останалите монархии в Европа. Когато говори Папата, говорят най-дълбоките нива на Дълбоката Държава.

Ръководителят на католическата църква е ръководител на всички еврейски фамилии от А до Я - Рокфелери, Ротшилди, Дюпони, да не говорим за още по-ниско стоящите Сороси, Шваби и Урсули. Успявам ли да покажа връзката Байдън (католик) - Тръмп (католик) - Орбан (католик) - Ватиканът? Тази линия на ДД иска край на войната в Украйна. Зеленски знае това. И тук идва време за разкола в ДД. Или за привидния разкол, защото не съм напълно сигурна, макар да смятам, че вътре в света на глобалистите не просто има разкол, а разпадане. ЕС, Великобритания поеха изцяло и пропагандата и финансирането на Украйна. Поеха и ангажимента да воюват с Путин. Забележете, точно докато миналата седмица течаха гореописаните процеси, в ЕС заговориха за война с Русия, никакво отстъпване на Украйна и прочие. Макрон, Шолц, Урсула и всички полски ръководители се подготвят за военна интервенция в Украйна срещу Русия.

Това е гърба на Зеленски. Утре Макрон и Туск отиват при Шолц. Да решават какво ще правят с войната. Путин няколко пъти от интервюто си с Карлсън обясни какво ще се случи с всеки, който влезе в Украйна. И всичко това се случва в последните 3 седмици от предизборната кампания в Русия. Няма да се учудя, ако малоумниците в ДД са решили да започнат война с Русия, за да попречат на преизбирането на Путин.

Анастасия Гешева

9 Коментара

Toto

преди 1 месец

Значи Ватикана има влияние върху всичките еврейски фамилии ,а няма влияние върху католическия свят Гешева нещо не ми е много ясно

Коментирай

BLIMAN

преди 1 месец

Не мен пък всичко ми е ясно от по-ясно. Искам да припомня един факт, малко преди Постдамската ковнфернция за определяне зоните на влияние от страните победителки, генерал Айзенхауер прави едно почти "антифренско" изказване, в смисъл..Франция е дала най малко жертви и усилия за спечелването на войната и не е правилно да бъде допусната на "кръглата маса"..само благодарение на застъпничеството на англичаните и отчасти на Труман, Франция получава правото да бъде съдник над победените. Американците винаги са били по справдливи към проблеминте в Европа отколкото Англия и Франция. Сега наблюдаваме същото, френската "ежня" на Макрон, на какво отгоре иска чуждестранни войски в Украйна..? Много го дава " А ла Френски Петел"....но и първи ще побегнат французите..да незабравяме още, че те капитулираха пред Хитлер точно в рамките на десет дни.

Коментирай

Момчил Крумов

преди 1 месец

Съвременната икономика няма нищо общо с реалната икономика. Тя си е чисто лихварство, т.е. мошеничество на световните лихвари и банкери, които правят "пари от въздуха". Сами си ги печатат и с тях изкупуват реалните ресурси на планетата, ограбвайки, мамейки, поробвайки и обричайки на изчезване цели държави и нации. Това обяснява и защо едни, или по-точно няколко страни, живеят в разкош, а други, по-точно почти целият свят, работят за тях и затъват в мизерия.

Коментирай

Момчил Крумов

преди 1 месец

Съвременната икономика няма нищо общо с реалната икономика. Тя си е чисто лихварство, т.е. мошеничество на световните лихвари и банкери, които правят "пари от въздуха". Сами си ги печатат и с тях изкупуват реалните ресурси на планетата, ограбвайки, мамейки, поробвайки и обричайки на изчезване цели държави и нации. Това обяснява и защо едни, или по-точно няколко страни, живеят в разкош, а други, по-точно почти целият свят, работят за тях и затъват в мизерия.

Коментирай

ъководителят на католическата църква е ръководител на всички еврейски фамилии ....

преди 1 месец

Ум царува, ум лудува, ум ... Белият Делфин ... Бива ли така да се нагърмиш, бе, Гешева ... ???

Коментирай

ъководителят на католическата църква е ръководител на всички еврейски фамилии ... ...

преди 1 месец

И колко точно са тия еврейските фамилии .. От Библията разбираме, че 10 северни клана са безвъзвратно изчезнали .. От Държавата Израел ... И на тяхно място са били имплантирани Самаряни (Самария е била столицата на Северното кралство) ... Значи остават 2 клана ... В Държавата Юдея ... Колко фамилии са това .. ???

Коментирай

Гешева ...

преди 1 месец

Да броим ли наложниците ... Измаил, Исмаил, Ишмаил и т.н. ... Само кажи, за да направим бройката .. Бах ти тъпата пуйка ...

Коментирай

Как е бабешката вагина, между другото ...

преди 1 месец

Светва ли при всяко споменаване на "Тръмп" ... Или е изпаднала в режим на екологосъобразност ... Я светне, я не светне ... Обичам да чета тия анализи ... Нищо от пророкуваното не се сбъдва .... Като анти-анализи са ... Т.е. анти-материя, анти-време, анти-електрони и т.н. ... Давай смело ... Я да видим как ДД изпада в потрес от тия дементни анализи ... :)

Коментирай

Хубаво е човек да си има хоби ...

преди 1 месец

Само трябва да осъзнае кога да го натрапва на другите ... :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.