Облъчват ви с внушения,че в България има реален политически живот и вие сте част от него. Това е манипулация, заблуда, лъжа

https://svobodnoslovo.eu/komentar/oblachvat-vi-s-vnusheniyache-v-balgariya-ima-realen-politicheski-zhivot-i-vie-ste-chast-ot-nego-tova-e-manipulaciya-zabluda-lazha/2322 SvobodnoSlovo.eu
Облъчват ви с внушения,че в България има реален политически живот и вие сте част от него. Това е манипулация, заблуда, лъжа

Облъчват ви с внушения,че в България има реален политически живот и вие сте част от него. Това е манипулация, заблуда, лъжа. Нито преди така наречената "демокрация", нито по време на нейното презентативно съществуване у нас е имало автентична политическа система. Няма и днес, когато младите харвардски ескадрони се изживяват като политици и дори правят публични заявки да променят цяла Европа. Това е колкото тъжно, толкова и жалко, защото това е доказателството, че тези млади хора нямат критично мислене, нито ориентири във времето и пространството. Просто се изживяват в някакви роли.

Кой член или симпатизант на БСП, например, подкрепя огромният износ на оръжие от България, което да бъде ползвано за избиване на руснаци? Сигурен съм, че няма нито един такъв българин в Столетницата. Никой не подкрепя, но в крайна сметка се случва, защото някоя си Корнелия била спусната за техен "лидер" и тя била решила да се подкрепи с вдигната в парламента ръка подобна политика! При факта, че нейното синче диша и живее в САЩ и му е осигурена високодоходна работа по политически дневен ред. И това било социална партия с руска ориентация?! Ама сериозно ли?

В партията на Бойко Борисов, която на практика е организирана престъпна група кой взима решенията? Партията ли? Някой пита тая сбирщина от всеизвестни клиентелисти какво и как трябва да се гласува? Пита ги, а ма някой друг път. Оня от Банкя, великият Гетсби, който се къпе в откраднато злато и милиарди евро решава всичко. Само една думичка срещу неговата и веднага те закопават в някоя канавка в гората. И това е европейска партия призната като част от семейството на ЕНП - меркеловите европейски гепачи.

За ДПС няма да говорим. Те продължават да са терористична организация.

При Слави Трифонов как е? Тошко или Балабан ага смеят ли да го погледнат в очите и да му кажат какво мислят за него? Разбира се, че не. Твърдо не. Защото знаят много добре, че цунамито се надига за секунди и ще чуят такива неща за себе си, че няма да знаят къде се намират. А наритването им е толкова сигурно, че няма накъде. Всички които работят със Слави знаят за какво става въпрос и приемат диктатурата му като демократичен полъх срещу заплащане. Само така.

Ами в така наречената "промяна"! Някой смее ли да каже нещо на въпреки на Асен Василев? Мека китка, вярно, но човека си бута масло отвсякъде. Само да застанеш "на въпреки" срещу него и ще мине през тебе като влак. Никакъв партиен живот, никакво мърдане. Грабежът е организиран, целта определена!

За Христо Иванов и Атанас Атанасов да казвам ли какви партийни лидери са? Диктатори. Абсолютни властелини - безскрупулни, арогантни и самовлюбени мекеренца. Съпартийците им ги мразят и презират, но стоят със забити в задниците си глави и викат "слава на демокрациятата". Въшльовци, които нямат собствено мнение и са готови да пълзят до края на живото си, но не и да дръзнат. Но винаги са гладни за постове и пари.

Всички по-горе не са партии и не произвеждат политически живот! Това са ОПГ.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.