ОПРЕДЕЛЕНО ПСИХИАТРИЯТА Е В КРИЗА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/opredeleno-psihiatriyata-e-v-kriza/2615 SvobodnoSlovo.eu
ОПРЕДЕЛЕНО ПСИХИАТРИЯТА Е В КРИЗА

Може да бъде изображение с 1 човек, изправен и текстово съобщение

Някакъв си депутат от СДС /е, от файтона хора, които са останали от "Синята идея"/, който не съм чула две смислени думи на кръст да каже от трибуната, днес се притеснил дали Путин няма да ни нападне заради детския лагер в Камчия. Щеше да звучи много смешно /е, аз искрено се посмях/, но всъщност това изявление показва две много опасни тенденции в българската политика:

- в политиката се утвърждават от години хора, за които целият интелектуален напън се проявява в показването на среден пръст в пленарна зала, подръпване на вратовръзки на противника и халюцинации как ни нападат защото искат да си имат детски лагер на плажа.

- психиатрията определено е в криза. За съжаление, наблюдавайки отблизо някои колеги, си припомням с известно притеснение лекциите по съдебна психиатрия и някои клинични прояви на заболявания или употреба на субстанции. То и затова предложихме тестове за депутатите, ама явно се уплашиха и не го допуснаха. Иначе щеше да стане интересно. А ако приемем и психотестове, като едното нищо ще останем 20 човека в Народното събрание!

И съжалявам за хората, повярвали навремето в СДС. А сега лъвчето със знака на победата се е принизило до едно магаре, което реве насред селото.....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.