ОСТАП БЕНДЕР НЕ ВИЖДА ПО-ДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ostap-bender-ne-vizhda-po-dalech-ot-nosa-si/5473 SvobodnoSlovo.eu
ОСТАП БЕНДЕР НЕ ВИЖДА ПО-ДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ

Министър Асен Василев, истинският ръководител на колонията, тези дни обиди българските бизнесмени, че са некадърни, защото не можели да се справят с кризата. Явно за разлика от него, който е имал офшорка и фирмата Ever/p>

Някак си оставам с впечатлението, че когато си бил служебен министър на икономиката в правителството на Марин Райков /по времето на Президента Плевналиев/, нещата с бизнеса вървят по-добре. Още повече, когато станеш пак министър, пак на служебни правителства, а сега и на редовно. Тази, министерската работа, не е като онази да плащаш на двадесет работника, да плащаш на доставчици, за непосилен ток и някакъв суек да ти нарежда правила колко хора да пускаш в заведението си и дали изобщо да работиш.

И вместо да се извини на тези хора, които му плащат заплатата, родният Остап Бендер днес нагло заяви, че за истината не трябвало да се извинява. Всъщност прав е, трябва да се извини на целия български народ, който заедно с недоразумението Петков излъгаха.

Много е лошо, когато се самозабравиш. Още повече, когато забравиш, че на Козяк просто изритват провалите си и си правят нови проекти. Май дойде пак време за това!

Елена Гунчева

* За любителите на правителството - справка: "Днанадесетте стола" Илф и Петров /двама са, не един/.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.