От предателското правителство се мислят за големи тарикати като "опровергават дезинформацията за нови ангажименти".

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ot-predatelskoto-pravitelstvo-se-mislyat-za-golemi-tarikati-kato-oprovergavat-dezinformaciyata-za-novi-angazhimenti/124365 SvobodnoSlovo.eu
От предателското правителство се мислят за големи тарикати като "опровергават дезинформацията за нови ангажименти".

Последен сериозен пост за годината. Относно влизането в Шенген, то ще промени само едно нещо. Мигрантите, които са извършили престъпления на Запад след като са влезли през България, ще бъдат екстрадирани в първата страна от Шенген- сиреч тук.

От предателското правителство се мислят за големи тарикати като "опровергават дезинформацията за нови ангажименти". Никой не говори за нещо ново. Това в част от начина на функциониране на Шенген.

Щом това се случва изведнъж в края на годината, мога да предположа, че има предвиждания за нова вълна мигранти, най-вероятно предизвикана и от войната в Газа, но не от бежанци, а от отмъстители.

Това означава, че хора, извършващи палежи, изнасилвания и прочее престъпления, просто ще ни ги пращат тук. Зелената светлина за Шенген означава само едно нещо. България е предвидена за територия- гето. 

Няма да им се получи обаче. Но за мен от този момент нататък вече няма никакво съмнение, че Западна Европа ни е отписала  Въпреки твърденията за точно обратното.Очаква ни много тежка година. Стегнете се през кръстовете и гърбовете. Преди да дойде светлината, ще трябва да поживеем доста мрачен период!

Тодор Беленски

1 Коментара

Вероника Петрова

преди 4 месеца

Много сте прав господине.Жалко за всички нас.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.