От всички човешки прегрешения най-тежко се наказва глупостта…

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ot-vsichki-choveshki-pregresheniya-nay-tezhko-se-nakazva-glupostta/3810 SvobodnoSlovo.eu
От всички човешки прегрешения най-тежко се наказва глупостта…

От всички човешки прегрешения най-тежко се наказва глупостта…

Отдавна съм опозиция, за повечето… никога не съм вървял по пътя на стадото без да имам поне малко информация, без поне малко да помисля кой и на къде ме води и главно Защо?

Отдавна плюя предателите от които и да е партии или коалиции и не ме е страх, защото нито има какво да ми вземат, нито могат да ми вземат нещо. Не съм свързан или подчинен. Няма и да ме подчинят.

Но… От месец някой се опитва да говори от мое име, от месец някой се опитва да ми обяснява какво мисля аз или какво мислят хората, които познавам, хората които виждам всеки ден.

Някои ще си кажат, че не е от месец, а е от 32 години, да така е, но до тези дени здравето и живота на близките ми не беше застрашен, не беше застрашена цялостта на България, не беше застрашен българския народ, хората, които обичам и познавам.

Предните управляващи само пляскаха лъжа след лъжа, извършваха като по учебник кражба след кражба. Бавно ни убиваха както им беше заповядано от емисарите на “империята на злото”. Виждахме всичко това, но обществото ни е разболяно от “Синдрома на сварената жаба” (няма да обяснявам какво означава справка интернет) и съответно реакция нямаше и работата на предателите продължи безпрепятствено.

Сега обаче ситуацията е друга. Днес ножа опря до кокала. И ще ви обясня защо.

Война е, съмнение няма. Война между два лагера Източен и Западен. Война за нов ред. От едната страна е “империята на злото”, която добре познаваме, защото е виновна на половина за унищожението на България. За другото е виновна друга част от така наречения български политически елит. И друга империя, която все още не е ясно как ще се държи с победените ако победи. От едната страна сме видяли само лошо от другата видяхме и добро и лошо според интересите.

Към днешна дата обаче, нашите мениджъри

(от днес взимам да наричам правителството и парламента мениджъри поради факта, че се държат като група управители, на които е възложено да ликвидират задлъжняла фирма, сетете се коя е “фирмата”) по заповед на своите директори въвлякоха България във война. Да, точно така е.

Има много начини да обявиш война. На нашите меринджеи им беше заповядано точка по точка как да действат. Война обявяваш, като опиташ да гониш посланик на определена страна, война обявяваш, като опиташ да нарушаваш човешките права на граждани на чужда държава, война обявяваш, когато посягаш на имущество на чужда държава, война обявяваш когато две държави воюват, а ти вземеш страна.

Уважаеми приятели, вярвате или не България е във война. Съжалявам, че пиша това. Длъжен да кажа това, което мисля. Това, че тук пе падат бомби и не умират хора нищо не означава. Войните уважаеми са много и различни и никъде и никога в света не са преставали.

Различни са по начина на водене, но крайния резултат е един - разруха и смърт. Повечето в профила ми не сте виждали война. Никога. Надявам се и да не я видите, да не я усетите на гърба си, надявам се…

Надявам се сред време да видя и този си пост и да си кажа, че просто съм сгрешил в перценката си.

Арената е открита, артистите са на своите места. А, публиката… Е, публиката не подозира, че е участник в коронния номер и ще плати най-високата цена за това последно за някои представление.

Даниел Христов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.