ОТДАЙТЕ ЧЕСТ НА КАМИКАДЗЕТАТА!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/otdayte-chest-na-kamikadzetata/5331 SvobodnoSlovo.eu
ОТДАЙТЕ ЧЕСТ НА КАМИКАДЗЕТАТА!

Козирувайте! Или не знаете и не сте чували, че кабинетът на Петков, който няма и два месеца живот, е правителство на политическите самоубийци?

Очаквали сте, за по-малко от два месеца тези хора да заличат, изчегъртат и реставрират нормалното след 12-те години дивашка тирания на бившия Бойко и грабливата му орда?

Или сте си мислили, че диверсията на бившия Бойко може да се забрави, да преметем, да лиснем менчето с вода и да вървим напред, сред блесналите жита?

Наистина ли сте очаквалли след 12 години безчинства и безогледна дивотия за два месеца да осъмнем с минитри - ангели, които са и магьосници?

И аз се присмивам на словореда на Кирил. Забавлявам се с министъра на културата. Смешен ми е Василев. Но не спирам да мисля и за друго. За това, че тия момчета не може да не си дават сметка, че са се хванали на едно криво нестинарско хоро и че няма да се пуснат от хорото в онова състояние, в каквото са започнали зловещия танц.

Чудя се какво са мислели ония момчета, япончетата, когато са излитали със смешните си самолетчета, за да правят таран на американските кораби и самолети! В какво са вярвали и как са мотивирли саможертвата си? С всеотдайност към императора и любов към Отечеството? Или с омраза и ненавист към врага? И са знаели каква е наградата - безусловна смърт, независимо от вярата в задгробния живот и някакви богове. Нашите кямикадзета, които едва ли ще изкарат пълен мандат, нямат шанс за вяра в богове и следсмъртни перспективи. Те със сигурност знаят как безмилостно и безвъзвратно политиката, нашенската политика, ще ги изхвърли безвъзвратно зад борда си. Цената? Поне се опитват да разчистят мръсотията, останала след бившия Бойко и шайката му. Не знам дали и доколко ще успеят Но им отдавам чест, че поне се опитват. Козирувам им, не както чракобесни неграмотник, крадливия лъжец и хвалипръцко козируваше на Меркел, Макрон и Курц.

Помнете тия 12 години, майка му стара! Разказвайте за тях и на децата си, за да не се повтори всичко това!

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.