Параграф 22,но не от Джоузеф Хелър,а от Федералния резерв

https://svobodnoslovo.eu/komentar/paragraf-22no-ne-ot-dzhouzef-helara-ot-federalniya-rezerv/54752 SvobodnoSlovo.eu
Параграф 22,но не от Джоузеф Хелър,а от Федералния резерв

Параграф 22,но не от Джоузеф Хелър,а от Федералния резерв.

Докато ние ортодоксално възкръсвахме и си мерехме яйцата от Вашингтон ни светнаха за "Цикъла на Страшния съд",написа "Sabah". На годишната среща на МВФ и СБ бе хвърлена бомбата:"Цикъла на Страшния съд" е криза на държавния дълг в глобален мащаб, комбиниран с глобална банкова криза. 

След Световната банка, МВФ, Deloitte и Bank of America и "дежурния шаман на кризи",Нуриел Рубини,потвърди, че инфлацията е твърде висока и лихвените проценти ще растат до „твърдото приземяване в икономиката“.

В общия хор се включи и "Вашингтонската Сибила" с прозрението,че санкции на САЩ срещу Русия застрашават глобалното господство на долара! Ах,къде било заровено кучето!

Да,точно така и това не го предрече Елвира Набиулина,а го каза министърът на финансите на САЩ Джанет Йелън, пише Business Insider, позовавайки се на интервю по CNN.„Когато прилагаме финансови санкции, които са свързани с ролята на долара, има риск с течение на времето неговата хегемония да бъде подкопана“, каза Йелън на водещия Фарид Закария, който я попитал как светът реагира на превръщането на долара в оръжие.

И тъй,носете си новите дрехи!

Йордан Халачев 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.