ПАРТИИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ НА ТЕХНИТЕ ВОДАЧИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/partiite-sa-sazdadeni-za-oblagodetelstvane-na-tehnite-vodachi/125546 SvobodnoSlovo.eu
ПАРТИИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ НА ТЕХНИТЕ ВОДАЧИ

ПАРТИИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ НА ТЕХНИТЕ ВОДАЧИ

Всички партийни лидери са крадци на обществено имущество, няма нито един, който да не е забогатял от далавери и измами; междупартийни споразумения осигуряват закрила и комфорт за незаслужено и несъразмерно материално процъфтяване.

Да не говорим за интелектуална състоятелност и за компетентност на лидерите, всички са прости и неграмотни.

При тази система България е обречена.

акад Петър Иванов

1 Коментара

Стефан Генов

преди 3 месеца

!!! Българите Имат Шанс за ОБЕДИНЕНИЕ и ОЦЕЛЯВАНЕ, Само Ако БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ ВСИЧКИ ПАРТИИ !!! Всички Вие много добре си спомняте, че в нашата родина НАРОДЪТ живееше много по-добре и по-спокойно, тогава когато имаше само Две (2) партии - БКП и БЗНС! Сега партиите са най-малко Двеста (200), всички крадят като невиждали, а пък НАРОДА - кучета го яли! ПАРТИИТЕ са Злокачествен Тумор и те Трябва да Бъдат Изрязани от Тялото на България, Защото ще го УБИЯТ! Нямаме Никакво Време за Мислене, Трябва да се Действа НЕЗАБАВНО! БЪДЕТЕ ВСИЧКИ ЖИВИ, ЗДРАВИ и УМНИ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.