Първо нападнаха млади момичета и момчета на Витошка, а вчера вилняха и в Овча купел с оръжия. Главата на змията трябва да се реже докато е малка

https://svobodnoslovo.eu/komentar/parvo-napadnaha-mladi-momicheta-i-momcheta-na-vitoshka-a-vchera-vilnyaha-i-v-ovcha-kupel-s-orazhiya-glavata-na-zmiyata-tryabva-da-se-rezhe-dokato-e-malka/129059 SvobodnoSlovo.eu
Първо нападнаха млади момичета и момчета на Витошка, а вчера вилняха и в Овча купел с оръжия. Главата на змията трябва да се реже докато е малка

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'MACOB протест 10.03.2024; 18:30; министерство на вътрешните работи вън мигрантите от българия! следващи могат да ca вашите деца.'

Първо нападнаха млади момичета и момчета на Витошка, а вчера вилняха и в Овча купел с оръжия. Главата на змията трябва да се реже докато е малка.

За мен лично целта на тоя протест не трябва да бъде викане, крякане и искане на нещо от някого, а начало на самоорганизация. За конкретна, организирана и много твърда съпротива и реакция.
Това е нашата държава! Който идва тук ще живее по нашите закони и правила. На когото не му харесва може да хваща пътя или ще бъде изхвърлен така, както мародер влязъл в нечия къща!
Отново повтарям, че няма средства, които не съм готов да използвам. Щом ще ни вадят тръби и бухалки, ще получат обратен по сила отговор!

Не пипате нашите жени и не вадите нож на тези в чиято държава пребивавате. А допусналите го рано или късно ще бъдете съдени за държавна измяна!

Тодор Беленски

5 Коментара

Бля, бля

преди 2 месеца

Да се надяваме, че ще се съберем много хора ,но не го вярвам. Българите цяла вечност сме се спасява ли поединично/ преклонена главица сабя не я сече /,та сега не очаквам някакъв всенароден гняв да се изсипе върху продажниците и въпреки че не съм кръвожаден човек много ми се иска глиста ,жирафа, гнома ,тоолупа, Пинокио,простото ,кокора да ги сполети съдбата на садам или муамар не си спомням кой беше разкъсан от народа. Капка жал не бих изпитал и не бих чакал на кривосъдието.

Коментирай

BLIMAN

преди 2 месеца

...този путьо нищо нищо не може да направи...!

Коментирай

огнеборец3

преди 2 месеца

Призив към мъжете: Хора, ако видите сам българин, изправен срещу група мигранти - отивайте му на помощ! Един смел мъж винаги ще се намери в трамвая или наблизо по улицата. И когато към него се присъединят още няколко българи - жална им майка на арапчетата.

Коментирай

До Bliman:

преди 2 месеца

Путцото си ти и такива като тебе,които само пишат простотии тука и чакат някой друг да им свършат работата!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.