ПЕДОФИЛИ В ЗАВОДА?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pedofili-v-zavoda/3000 SvobodnoSlovo.eu
ПЕДОФИЛИ В ЗАВОДА?

Победителят в конкурса на Евровизията, украинската група " Kolush orchestra", призова вчера да бъдат освободени хората, блокирани в "Азовстал".

Според "Real Raw News", между блокираните в подземията на огромния завод са и Юрий Косюк, украински милиардер, и Алексан Хаджетян, богат арменец. Президентът Путин, цитиран от агенцията, твърди, че срещу двамата има солидни доказателства за участие в международна мрежа за трафик на руски и украински деца.

В книгата си "Зад завесата:Големия брат", разказах за интернет движението "Q Anon". Неговите активисти трърдяха, че високопоставени лица от Демократическата партия на САЩ са свързани с мрежи за трафик на деца от Източна Еврооа, преди всичко от Украйна.

В коментар за книгата, сайтът "Площад Славейков" нарече тези твърдения "налудничави" и повлияни от "безумието на тълпата".

Калин Тодоров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.