По-кротко с президента Радев

https://svobodnoslovo.eu/komentar/po-krotko-s-prezidenta-radev/126238 SvobodnoSlovo.eu
По-кротко с президента Радев

Там-тамите на нашенския евроатлантизъм напоследък думкат все по-яростно около президентството и неговия ползвател.

Огънят под парламентарния казан е подклаждан непрекъснато, а вождове на депутатски племена, загрижени за изхранването им, сочат с пръст президента Радев и зоват „сварете тогоз“!

Повечето от тях очевидно си мислят че блюдото „Президентско варено“ ще се хареса много и на презокеанските вождове. Тънкият момент в тия евентуални събития е, че този, когото се силят да сготвят, е изкарал две висши американски военни школи и е със степен „магистър“.

И в тази връзка да кажа, че вождовете на презокеанското племе никога не хранят само един кон в чуждите политически конюшни. Така че, по-кротко с президента Радев, колеги евроатлантици. Да не се окаже, че той е вторият кон?!

Автор: Петьо Блъсков

trud.bg

10 Коментара

nene

преди 3 месеца

Нищо чудно. Куците коне много се харчат на територията ни.

Коментирай

Знаещ

преди 3 месеца

,,ДЪЛБОКО ПРИКРИТ ФИНАНСОВО – ИКОНОМИЧЕСКИ ОКТОПОД. ЦЯЛОТО ФИНАНСОВО ИКОНОМИЧЕСКО, ИНОВАЦИОННО И ОБРАЗОВАТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА Е ЗАВЛАДЯНО ОТ ЕДНА ФОНДАЦИЯ, УЧРЕДЕНА С ПО 50 ЛВ. ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ И НИКОЛАЙ ДЕНКОВ,, - Елена Арапкюлиева. Прочетете статията, пък размислете. Кой ги ,,доведе,, и внедри

Коментирай

Мария луна

преди 3 месеца

Републиканците печелят,все по настъпателно,Байдън и Демократите- губят и,финала ше е ужасен за Кирчовците,Пеевски,Бойковците,Атанасовците!!! Нашите пишман политици, подлоги,нищо не разбраха,че посолствоТо ги използва,,защото са страхрливи,алчни,безкрупулни. Много бързо ще ги хвърли на боклука,за да подготви новите корумпета!!

Коментирай

copi

преди 3 месеца

,,Понастоящем президентството ни се състои от членове на пловдивската масонска ложа и съкурсанти на Радев. Пловдивският ни президент от село Труд е заобиколен от пловдивски шапкари, но само въздухари (ВВС), шнорхели (ВМС) и топчии (бившето ВНВАУ – Шумен). Сухопътните войски от ВНВУ (сега НВУ) са изолирани. Изпълнителната власт има същия „пълнеж“. Прокуратурата е съставена от кадри на високоинтелигентната милиционерка школа в Симеоново, която пък по времето на Боко Тиквата беше и изпълнителна власт. Парламентът ни е с постоянен състав от „умни дълготрайни мафиоти“ (Йордан Цонев „Ментата“, Рамадан Аталай и мнооого други), които „ВСЕ ЗАЩИТАВАТ НАРОДНИТЕ ИНТЕРЕСИ“ ,,

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.