ПОХОТЛИВОСТТА И ПАРАПЕТЪТ КАТО ОНАНАРИУМ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pohotlivostta-i-parapetat-kato-onanarium/26536 SvobodnoSlovo.eu
ПОХОТЛИВОСТТА И ПАРАПЕТЪТ КАТО ОНАНАРИУМ

Мисля, че ехото "Парапетът" дълго ще отеква в публичното ни пространство. Всъщност акт на мъжественост ли е да бъркаш под полата на жената, или е похотливост. И каква е разликата между похотта и сексуалността. Разликата на пръв поглед е елементарна. Сексуално активният самец, да го наречем, никога не би бръкнал под полата. Освен в случаите, че там може да го очаква друг, различен от ждания пол. Похотливецът бърка не защото желае обекта, а за да се почувства възнаграден.

Похотливецът по своята същност е онаниращ фетишист. Той бърка под полата срамувайки се, но със завидно самочувствие на победител. Похотливецът е опипвач. Върхът на неговото сексуално его стига до там. А най-голямото му постижение е да бъде плеснат по ръката от обекта. И изпада във възторг, търсейки място, онанариум за задоволяване на победата.

Обикновено похотта се проявява в късна възраст. И колкото по-стар е похотливецът, толкова обектите му са по-млади... И толкова по-бързо се стреми към обекта - вероятно, за да не забрави защо е плъзнал ръката си, опипвайки части от женското тяло. Между другота като че ли похотливи жени няма. Похотливецът също така е готов да заплати добър хонорар на обекта.

Похотливецът е със сексуални проблеми, възникнали в ранна възраст. Той го прави, за да покаже превъзходството си пред хората. Публично. На парапета. Изотзадзе. И страстта на похотливата му ръка е равна по сила със страстта на ръката, държаща се за парапета.

Христо Стоянов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.