Полският външен министър заяви, че в Украйна има натовски войски

https://svobodnoslovo.eu/komentar/polskiyat-vanshen-ministar-zayavi-che-v-ukrayna-ima-natovski-voyski/129126 SvobodnoSlovo.eu
Полският външен министър заяви, че в Украйна има натовски войски

Полският външен министър заяви, че в Украйна има натовски войски. За първи път имаме официално признание от министър на натовска страна, че войски на НАТО присъстват на територията на Незалежната. Войната е между Русия и САЩ & Co.

Незалежната само предоставя терен и снабдява с пушечно месо като разходен материал. Остават други въпроси: Кой свали малайзийския самолет МН-17? Кой организира клането в Буча? Кой взриви театъра в Мариупол? И редица други въпроси с понижена трудност.

Ако не ви е ясно все още гледайте големите национални телевизии и ще научите всичко с подробности. С железни доказателства минали през гъстата цедка на назначените фактчейкъри от демократичната световна общност.

Вервайте им! Чиста работа!

Боян Чуков

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.