Последно, г-жа Габриел “красивото лице на мафията” ли е, или все пак я искаме за ротация?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/posledno-g-zha-gabriel-krasivoto-lice-na-mafiyata-li-e-ili-vse-pak-ya-iskame-za-rotaciya/130216 SvobodnoSlovo.eu
Последно, г-жа Габриел “красивото лице на мафията” ли е, или все пак я искаме за ротация?

Признавам, че ми е трудно да проследя логиката на титаните от ППДБ. Вероятно защото те са комплексни, многопластови индивиди, а аз - семпла, заядлива женица. Последно, г-жа Габриел “красивото лице на мафията” ли е, или все пак я искаме за ротация?

Ще се примолим ли на ГЕРБ да запази сглобката “в името на стабилността”, или ще се наложи да извадим от нафталина стаааааарата героична мантра за борба с mafiqta, за да я размахаме пак сред негнусливите полезни идиоти?
Аз наистина се обърках тотално.

 Irini Zikidis

2 Коментара

Абориген

4 months before

Абе може да се каже лице, но чак красиво ... По - скоро лебедовата шия на демокрацията. И тази крехка конструкция издържа добре, защото е сравнително малко натоварена.

Коментирай

Зеля

4 months before

Ам чи ко пречи ем да е "лице на мафията" ем да става за "ротацията"?! Че те сглобката я правят две ОПГ-та.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.