Правителството, с оглед на действията си, трябва да промени емблемата си с нова: презерватив

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pravitelstvoto-s-ogled-na-deystviyata-si-tryabva-da-promeni-emblemata-si-s-nova-prezervativ/125834 SvobodnoSlovo.eu
Правителството, с оглед на действията си, трябва да промени емблемата си с нова: презерватив

Правителството, с оглед на действията си, трябва да промени емблемата си с нова: презерватив. 
Презервативът ограничава производството, унищожава следващото поколение и Ви дава усещане за сигурност, докато всъщност Ви прекарват!

Иван Петров

6 Коментара

Червената шапчица

преди 3 месеца

Ех, какви презервативи имаше навремето, когато бях малка... По цели нощи стояха изправени... Това днешното, презервативи ли са... глистът денков и чирузът габрел са прекрасна емблема на сглобката...

Коментирай

Бен

преди 3 месеца

Извикал господ (Галя от П) царя на животните (премиера) и му казал, утре идва краят на света (сдаваме властта), така че, днес като за последно, правете всичко, каквото ви се прави. Естествено, настанала суматоха, която прерастнала в дива оргия. Жирафът (Боце) започнал диво да се съвкуплява със слоницата (Христю). По едно време слоницата се огледала и казала, "А бе, жирафе, ти луд ли си? За кога се пазиш, защо си го наденал тоя презерватив?" Жирафът намигнал хитро и казал "Тове не е презерватив, тове и питонът (Киро), който ми прави свирка"

Коментирай

Красимир

преди 3 месеца

Евала Ванка !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.