Председателят на СДС мълча-мълча-мълча и хоп, изведнъж, изтресе последното нещо, което трябва да казва

https://svobodnoslovo.eu/komentar/predsedatelyat-na-sds-malcha-malcha-malcha-i-hop-izvednazh-iztrese-poslednoto-neshto-koeto-tryabva-da-kazva/130629 SvobodnoSlovo.eu
Председателят на СДС мълча-мълча-мълча и хоп, изведнъж, изтресе последното нещо, което трябва да казва

Председателят на СДС мълча-мълча-мълча и хоп, изведнъж, изтресе последното нещо, което трябва да казва. Че правителството след изборите зависело от това дали ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ щели да имат 121 народни представители. 

В навечерието на предсрочните парламентарни избори Румен Христов заявява това, от което се страхува почти цялата страна - нов сериал “Ротацията”. 

Какво ще се промени, ако този път се подпише коалиционно споразумение?! Не успяха през пролетта - как ще успеят през лятото? 

Пак ще бъдат същите хора, които се наричаха “красивото лице на мафията” и “аматьори”, обвиняваха се, че взаимно се надлъгват и трошат бутилки по време на преговори. 

Няма да сюблимират разкритията на Делян Добрев за Асен Василев, разбитата енергетика, сътресенията в земеделието, здравеопазването, културата, излъганите общини, ин-хауз процедурите… скандалите в правосъдната система и хаотичните промени в Конституцията, амбициите за овладяване на службите… Какво ще бъде по-различно след 9 юни?!

Ако Румен Христов зададе тон на песента: “Развод ми дай, но после пак ме обладай!”… ще се появят и лозунги: “Гласуваш за Борисов, получаваш Бориславова”! 

ГЕРБ няма никаква нужда от това. Зловредна е тази перспектива. 

ГЕРБ-СДС пострада от сглобката с ПП-ДБ. Всеки намек за реинкарнация на некоалицията ще отнема проценти от рейтинга и електоралната подкрепа.

Соня Колтуклиева

3 Коментара

Огоста

преди 1 месец

Това е условието да има "избори".

Коментирай

Посетител

преди 1 месец

То да е само Румен Христов... Вчера Любен Дилов - син също: "с кого другиго освен ПП-ДБ да преговаряме след изборите?!"...

Коментирай

Варна

преди 1 месец

Всички глупости и вредни за страната неща сътворени от ,,дебилите,,ПП ДБ са постигнати със съгласието на ГЕРБ.Малограмотни промени в конституция,оръжия за Украйна,мигранти срещу никакъв Шенген,обвързване с американската енергетика,нищо че е по_скъпа и несигурна от руската.Така се оказва че са еднакво вредни ...и зависими.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.