Представителите на един български парламент, който на практика е приключил съществуването си лазят по корем пред Столтенберг

https://svobodnoslovo.eu/komentar/predstavitelite-na-edin-balgarski-parlament-koyto-na-praktika-e-priklyuchil-sashtestvuvaneto-si-lazyat-po-korem-pred-stoltenberg/134479 SvobodnoSlovo.eu
Представителите на един български парламент, който на практика е приключил съществуването си лазят по корем пред Столтенберг

България предложи създаването на щаб на многонационална дивизия „Изток“ и на многонационален щабен елемент за Черно море на наша територия. Това заяви в реч на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, която се провежда в София, началникът на Щаба на отбраната на Българската армия адмирал Емил Ефтимов, съобщи министерството на отбраната!

Въпросният Ефтимов, който обезоръжи българската армия раздавайки всичко налично на Зеленски и корумпираната клика около него, сега много държи Черно море да се превърне в милитаризирана зона.

Естествено това се приема с възторг от присъстващите народни избранници и те един през друг се хвърлят да разясняват колко е важно войната да продължи и по възможност обхаватът и да бъде максимално разширен.

Представителите на един български парламент, който на практика е приключил съществуването си лазят по корем пред Столтенберг - един чиновник, чийто мандат изтича съвсем скоро. Цялата тази пролетна "асамблея на войата" е един жалък фарс, защото и домакините и високопочетаемият гост са напрактика нелигитимни, или иначе казано с изтекъл срок на годност, а взимат решения, които може да предизвикат дългосрочни негативни последствия за България в частност и черноморския регион като цяло.

Безумието е пълно, защото докато в София чертаят "светлото бъдеще" на НАТО и призовават да се разреши на Украйна да използва предоставените и далекобойни оръжия по цели във вътрешността на Русия, на фронта вече има съвсем различна реалност и тя по никакъв начин не кореспондира с желанията и претенциите на родните професионални славоукраинци. Армията на киевския кръволок Зеленски, който вече е с изтекъл мандат и респективно е нелегитимен, търпи поражение по всички направления. През изминалата нощ въръжените сили на Руската федерация са поразили почти всички годни военни летища в Украйна, както и складовете, в които се намират западните ракети, за използването на които се чака "зелена светлина" от софийската среща на пишман натовците.

Накратко, пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО в София е най-обикновенна говорилня на празнодумци и никому ненужни скъпоплатени чиновници, които тотално са скъсали с реалността и единственото, което правят е да се самопредлагат и да лакейничат пред една восъчна фигура, каквато очевидно е въпросният Столтенберг.

След като ескалацията на войната е приритет и според присъстващите висши военни, народни представители, служебни министри и цяла тълпа най-различни НПО-та, Черно море трябва спешно да се милитаризира, най-удачно би било въпросните лица да дадат личен пример - той е единственото средство за убеждаване на околните в правотата на безумните им възгледи. Нека, като кулминация на бутафорната милитаристична "асамблея" на НАТО в София, Ефтимов да сформира набързо едина рота или батальон от доброволци, които да набере сред войнастващият евроатлантически елит и най-вече сред присъстващите на това мило тържество, да минат през някое бойно поделение, за да получат необходимото снаряжение и да отпрашат за Източния фронт!

По този начин всички войнолюбци и украински патриоти, които незнайно защо се подвизават като "български политици и общественици", ще имат възможността да се закалят в бой с врага на техния "цивилизован розов свят" и да защитят майка Украйна. И след като в Незалежната вече мобилизират жени и душевно болни, то всички ограничения пред родният ни "политически елит" са премахнати и може да се товари и да заминава всичко живо - в това число Лена и Киро! Списъците с доброволческата дружина следва да се изготвят старателно и с нужното внимание, за да не остане някой поборник пренебрегнат - никой не трябва да бъде забравян.

Доблестта, мъжеството и себеотрицанието им в името на иконата Зеленски ще останат в историята като ненадминат в своята морална и патриотична висота подвиг, за който ще се пеят песни и ще се пишат романи и повести от поколенията в свободна и демократична Украйна. След време за тези нови интербригадисти на либерализма ще пише, че са паднали в името на евроатлантизма и неговият прекрасен нов свят.

След като прдставителите на българското войнство, което е филиал на украинските въоръжени сили и е изцяло под командването на Зеленски и съответно духовният му баща Байдън, толкова много държи територията на България да бъде използвана като плацдарм за продължаване на войната на всяка цена, нека се влеят в редиците на любимите им неонацистки подразделения като "Азов" и "Кракен" и да отблъснат агресора! Само да не въвлчиат българския народ в тази низост, която задокеанските плановици започнаха с ентусиазъм и сега не знаят как да излезнат от нея и поетапно въвличат цялата си колониална орбита, част от която е и България.

Някакви самозванци си позволяват да се самопредлагат и да лакейничат от името на всички ни. Със слугинажа си тези чужди агенти, доносници, лицемери, лъжци и назначенци на Посолството подлагат на риск сигурността на Родината ни. И предвид това, че у нас предстоят поредните парламентарни избори очакваме да чуем ясна и категорична позиция от всички председатели на партии, които участват в тях, по въпроса за предоставянето на българската територия, териториалните ни води и въздушното ни пространство за водене на военни действия срещу Русия.

Страхил Ангелов

8 Коментара

Червената шапчица

2 weeks before

Тия от БСП и Възраждане няма ли да организират протест пред НДК? Нещо митинг, нещо поход за мир... Корнела, Коцео, Маямата, Пухльо... къде са, а...

Коментирай

Дежа

2 weeks before

Така да бъде!

Коментирай

Шпрехенфюрер

2 weeks before

Капитализмът се нуждае от ресурси и пазари. След като е изчерпал вътрешните си сили, той винаги се обръща навън. Той е хищник. Експанзията е ключът към оцеляването на капиталистическото общество. През последните няколко десетилетия, в допълнение към военните и икономически операции в различни части на света, той по същество оцелява от ресурсите (и пазара) на Русия. В един момент Русия - самата тя капиталист - започна да поема твърде много контрол над тези пазари и тези ресурси. Две капки системи - руска и световна, начело с англосаксонците (САЩ + Великобритания) неминуемо трябваше да влязат в клинч.

Коментирай

Аз съм твърдо за щаб на нато у нас!

2 weeks before

Искам го в София, максимално близко до парламента и работния графика на парламента да е публикуван за месец напред...

Коментирай

The Lie Machine Doesn’t Tell you

2 weeks before

Сирко Станчев е изправен пред Народния съд (1944 – 1945) не защото е бил царски служител, а заради това, че е гласувал някои фатални решения в Народното ни събрание - за влизането на България в Тристранния пакт и за обявяването на война на Англия и Америка...

Коментирай

Костадинов и Нинова са на ход

2 weeks before

Домакин на асамблеята е Народното събрание на България и се приема такава войнствена декларации за удари по летищата в Русия. На парада на 9 май бяха показани ЯРС, които при такива удари ще бъдат използвани, това ли е целта. Костадинов и Нинова да съберат 48 подписа и да се свика извънредно заседание на парламента, за да се разбере, кои групи подкрепят ударите по руска територия. Трябва още веднъж да станат ясни партиите на войната - ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ.

Коментирай

КРАСНАЯ ШАПОЧКА

2 weeks before

„Ученията на РФ и Беларус на тактическите ядрени сили са в ход. Дано някои помисли за това преди да пусне бюлетина на 09.06.24г. – „За“ или „Против“ войната. На тези избори който ходи „за гъби“ е „ЗА“ войната, така да знаете!“ Киек 27 Май 2024 14:00ч.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.