Преминаването на Донбас към Русия ще стане съвсем скоро и ще стане без САЩ и НАТО са реагират

https://svobodnoslovo.eu/komentar/preminavaneto-na-donbas-kam-rusiya-shte-stane-savsem-skoro-i-shte-stane-bez-sasht-i-nato-sa-reagirat/5466 SvobodnoSlovo.eu
Преминаването на Донбас към Русия ще стане съвсем скоро и ще стане без САЩ и НАТО са реагират

Има известен нов фокус на събития, ще има ли военен сблъсък между Русия и Украйна в Донбас? Руските медии днес основно с това се занимават, западните продължават да циклят върху санкции срещу Русия.

За нашите медии такава област Донбас не съществува.

И тук смятам, че мащабна война няма да има. Защото всякакви военни действия на Украйна към района ще бъдат разглеждани от Русия като действия срещу РФ. И отново ще стигнем до същото, ако Русия реши да отговори с военен отговор на която и да е държава в света, може да няма кой да приеме отговора. Тоест, смисъл от война няма.

Абсолютно сигурна съм, че тези условия са напълно известни на САЩ, НАТО, Украйна и всичко друго, което си играе с огъня. И затова смятам, че всякакви действия са провокирани от медиите, а истинската реалност е друга и аз пак ще я кажа - Преминаването на Донбас към Русия ще стане съвсем скоро и ще стане без САЩ и НАТО са реагират. Защото не могат по никакъв начин да реагират и Байдън се е съгласил с това.

Всичко останало, което се говори и се прави, е за пред публиката на медиите.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.