При този калпав пиар на Найо Тицин и Асен Григоров, репутационните щети върху “Промяната” ще валят като градушки

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pri-tozi-kalpav-piar-na-nayo-ticin-i-asen-grigorov-reputacionnite-shteti-varhu-promyanata-shte-valyat-kato-gradushki/135934 SvobodnoSlovo.eu
При този калпав пиар на Найо Тицин и Асен Григоров, репутационните щети върху “Промяната” ще валят като градушки

Кирил Петков осигури имунитета на Бойко Рашков. Той влиза депутат от Перник, където беше втори. Настимир Ананиев е прецакан, ще ближе ра̀ни и трябва някъде другаде да се ра̀ни, вместо в парламентарния бюфет. 
Не че не се досещахме какво ще се случи. Бившият вътрешен министът крие много тайни на бившия министър-председател. 

Обаче, тия ахмаци от “Продължаваме промяната” си натрисат големи проблеми с Бойко Рашков, наричан Дамаджаната и Сатрапа с чадъра. Аз поне всеки ден ще питам кога прокурорите ще го разпитат за контрабандата в митниците и неговото изключително съмнително приятелство с Марин и Стефан Димитрови, лейтенантите на Никола Николов-Паскал - Царя на цигарения трафик. Делото срещу обвинените за участие в ОПГ: Живко Коцев, Петя Банкова, Марин Димитров и Стефан Димитров, ще започне, Бойко Рашков ще трябва да бъде призован - поне като свидетел, ако не и като обвиняем. 

При този калпав пиар на Найо Тицин и Асен Григоров, репутационните щети върху “Промяната” ще валят като градушки.  

Соня Колтуклиева

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.