Приспаха ви и много трудно ще се събудите - вече приехте цялото безумие за даденост

https://svobodnoslovo.eu/komentar/prispaha-vi-i-mnogo-trudno-shte-se-sabudite-veche-priehte-cyaloto-bezumie-za-dadenost/122029 SvobodnoSlovo.eu
Приспаха ви и много трудно ще се събудите - вече приехте цялото безумие за даденост

Над 25% от населението на България остана без ток заради сравнително скромен снеговалеж! До снощи над 400 000 домакинства все още бяха без електрозахранване, но идиотските масмедии и някави т.нар. "журналисти" активно занимават тези, които имат ток и респективно достъп до пропагандните канали, с административното ръководство на Българския футболен съюз. 

Нещо наистина тотално не е наред и упорито искат да ни вкарат в оруелски сценарии, а именно тези, които имат ток да не знаят какво се случва с онези, които нямат и да си живеят в паралелната реалност на футбола, например. Изключените от електрозахранването от своя страна не знаят нищо за проблемите във футболния съюз, защото се борят за оцеляване и нямат достъп до тази "ценна" информация. Два свята. Проблемните са изолирани, а останалите ги къпят с футболни драми.... Изродщина!

Милиони са без електричество при минусови температури и реално погледнато бедстват, а останалите се занимават с това, кой ще администрира евтин полуаматьорски футбол! 

В държава, изпаднала в тежка демографска криза - направо колапс, която събира капачки за кувьози, няма линейки и цялата критична инфраструктура е в разпад и се намира в аварийно състояние, най-важен се оказа футболът. 

Вече започвам да си задавам логичният въпрос - аз ли не съм наред или всичко наоколо е тотално сбъркано и деградирало. При ситуацията, в която се намираме като народ, като нация и държава най-важен се оказа Борислав Михайлов и неговата оставка...... Потрес! Приспаха ви и много трудно ще се събудите - вече приехте цялото безумие за даденост. Май наистина бъдещето ни са пластмасовите капачки и с тях ще си останем, ако не ни ги спрат в един момент....

Страхил Ангелов

6 Коментара

Като не ядат кютек,

7 months before

така ще е!Стойте гладни и на студено и си играйте на демокрация!Яжте демокрация и се топлете с нея,а ЕС ще ни подкрепя солидарно гледайки и смеейки се! По-глупав народ от нас няма,може би само украйнците! Халал да ни е!

Коментирай

хамалин

7 months before

промиха ни,защото сме си преспани

Коментирай

хамалин

7 months before

промиха ни,защото сме си преспани

Коментирай

Генчо Гунчев

7 months before

Г-н Ангелов, те - капачките, ги вързаха към бутилките. Така, че не разчитайте на тях! Тези, които пазят някоя "манлихера" от прадядо си, по имат шанс. Ама, с тия промити мозъци, надали знаят за какво се използва.

Коментирай

Джингиби

7 months before

Скъпи сънародници, не е време да се самообвинявате..Време е да се вземете в ,,ръце,,..Не ги слушайте тези, които бавно ви приспиват с тези статии..Човечеството се събужда..Време е да прогледнете, че идва ИЗГРЕВЪТ..Вярвам, че не сте предали себе си и близките, България..Време е за ,,ВСТАВАНЕ,, и нямам предвид с оръжие... Време е за обединена реакция.

Коментирай

Ники

7 months before

Джингиби, кой тук говори за оръжие? Ние само казваме, че не съществува опция , при която националните предатели и техните семейства ще останат живи. На тази планета няма острови на които не могат да бъдат намерени! Хубаво е да се популяризира това становище. Може да подейства отрезвяващо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.