РАБОТЕЩ ПАРЛАМЕНТ? ЙОК. РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО? ЙОК НА КВАДРАТ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/rabotesht-parlament-yok-redovno-pravitelstvo-yok-na-kvadrat/54013 SvobodnoSlovo.eu
РАБОТЕЩ ПАРЛАМЕНТ? ЙОК. РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО? ЙОК НА КВАДРАТ

РАБОТЕЩ ПАРЛАМЕНТ? ЙОК. РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО? ЙОК НА КВАДРАТ

70, 70, 40, 40, 20, съответно ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС, "Възраждане" и БСП са мандатите на партиите и колалициите в 49-ия парламент. Това вещае професианалният гадател Михаил Константинов, професор. Мишо иска да ни каже, че след петите по ред избори през последните две години слънцето ще продължава да изгрява от изток и ще захожда на запад, а наесен ще гласуваме за шести път, за да може напролет през 2024 г. да се стягаме за нови избори през есента на 2024 г.

Следва продължение с предизвестен край.

Предисторията на тази печал е отбелязана в хрониките през 2006 г. с любезното съдействие на фондация "Конрад Аденауер" и средната номенклатура на БКП в ансамбъл с ДС и мутрите.bg.

Любо Кольовски 

1 Коментара

Мнение на един от народа

преди 1 година

Абе 2 години живеем без изгои в редовно правителство и работещ парламент и светът не е свършил. Можело и без тях. Много пари отивали за избори. А парите за заплати за всеки месец на 240 измекяри по-малко ли са?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.