Радев каза думи, за които украинците убиват!!!!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/radev-kaza-dumi-za-koito-ukraincite-ubivat/113391 SvobodnoSlovo.eu
Радев каза думи, за които украинците убиват!!!!

След всичко случило се в петък на Рожен, после във Варна и вчера в София, се чудя съвсем сериозно дали натовският генерал Румен Радев не е избран да огласи нещо от името на онези, на които служи, а именно САЩ?

Предвид факта, че думи, които той изказа и на Рожен и особено във Варна, но и твърде конкретни думи има и в изявлението снощи на институцията, която той представлява и предвид факта, че се намеси директно украинския посланик в София, са абсолютен политически коректен абсурд, а той ги повтори общо 4 пъти като включим и изказването пред Зеленски, почти сигурно става дума за мероприятие по отношение на Украйна, което е инициирано извън България.

Подчертавам факта, че България е член на НАТО, а генерал Румен Радев фактическият главнокомандващ. Това, което Радев говори, е толкова абсурдно, въпреки, че е абсолютно вярно във всяко отношение, че е невъзможно да става дума за лична позиция или изпуснати нерви. Ако съм права, то България отново ще изпълни своята роля и винаги тя е с историческо значение, независимо, че в 90% от времето на Земята България изглежда малка, невзрачна и глуповата държава без значение.

Много странно поведение на Радев. Абсолютно съм сигурна, че то не може да идва от лични решения. И то в момент, когато правителството подготвя страната за натовска база за настъпление срещу Русия. Не може да става и дума за конфликт между институциите по вътрешни причини! Всяка друга тема би била вътрешни дрязги, но не и най-взривоопасната тема на Земята. Радев каза думи, за които украинците убиват!!!!

Анастасия Гешева

6 Коментара

Чух подобен намек

преди 10 месеца

и в коментари в чужда медия. Струва ми се много възможно. Същевременно той има много повече информация за това, за което подготвят тази нещастна страна и да се опитва да противостои според възможностите си.

Коментирай

Скитник

преди 10 месеца

Възможно, но малко вероятно. Според мене президента си вярва, и действа според информацията която има. Да е жив и здрав.

Коментирай

Леле мале

преди 10 месеца

DARNOVAL, да си глупав е за цял живот.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.