РАЗГОВОРА МЕЖДУ ДВАМА МЪЖЕ СЕ КОЛЕБАЕ МЕЖДУ ПЕДЕРАСТИЯТА И ДУЕЛЪТ. ПП-ДБ ИЗБРАХА ДА НЕ СЕ ДУЕЛИРАТ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/razgovora-mezhdu-dvama-mazhe-se-kolebae-mezhdu-pederastiyata-i-duelat-pp-db-izbraha-da-ne-se-duelirat/113950 SvobodnoSlovo.eu
РАЗГОВОРА МЕЖДУ ДВАМА МЪЖЕ СЕ КОЛЕБАЕ МЕЖДУ ПЕДЕРАСТИЯТА И ДУЕЛЪТ. ПП-ДБ ИЗБРАХА ДА НЕ СЕ ДУЕЛИРАТ

Като чета „Дневник“, „Капитал“, „Сега“, Клуб „Z“ и умнокрасиви постове тук разбирам, че Борисов и Пеевски са се сдобили с още 63-ма депутати и са приложили подчинението на Уелбек спрямо Христо Иванов, Кирил и Асен.

В тази забележителна книга, която завършва с прелъстяването към исляма на главния герой – умен и красив от сърцето на Париж, професор по литература и то добър, но с и без друго опустошена от празнота душа, има една остроумна реплика. Уелбек казва, че разговора между двама мъже се колебае между педерастията и дуелът.

ПП-ДБ очевидно избраха да не се дуелират.

Явор Дачков

3 Коментара

Гост

преди 9 месеца

ПП-ДБ под прикритие на посолството все пак успяха да таковат таковата на държавата. На президента отделно благодаря за това че ни ги набута с нарушение на Конституцията, която те сега ще променят. Големи пичове излязохте всички президенти и т.н. политици. Радвайте се. Стана така както искахте. Тъпанари.

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

Един завистлив тип хванал златната рибка и и казал: - Хвърлил съм око на една готина мацка. Обаче, тя ме отряза и се хвана с едно приятелче. Може ли да направиш така, че да го зареже и да тръгне с мен? Вълшебното създание отвърнало: - Съжалявам! Това е извън моите способности! Завистливият се замислил: - Добре, де! Тогава можеш ли да направиш така, че когато двамата правят с*кс, аз по някакъв начин да им развалям кефа? Златната рибка отговорила: - Виж, това вече го мога! И го превърнала в презе*ватив!

Коментирай

Червената шапчица

преди 9 месеца

Томислав Дончев: Кой е казал, че трябва да имаме само един национален празник

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.