Русия и САЩ остават към момента на върха на земната геополитическа пирамида и от техните отношения зависи ядрения мир на Земята

https://svobodnoslovo.eu/komentar/rusiya-i-sasht-ostavat-kam-momenta-na-varha-na-zemnata-geopoliticheska-piramida-i-ot-tehnite-otnosheniya-zavisi-yadreniya-mir-na-zemyata/44212 SvobodnoSlovo.eu
Русия и САЩ остават към момента на върха на земната геополитическа пирамида и от техните отношения зависи ядрения мир на Земята

Предвид изключително повишеното тревожно състояние в България относно войната в Украйна, предвид откритията, че в последната една година лично Румен Радев чрез поредица от пионки като Киро и Асен и под диктата на Херо Мустафа, най-грозният в политическо отношение посланик на САЩ, който България е имала, страната ни е поставена във военно изпитание, имам да споделя някои неща. И политиката на ЕС, и медиите допринасят за вредното и опасно управление, в което всички се намираме.

Трудно се осъзнава в дълбочина случващото се, но има начини, моите идват главно след контакт с руските експерти и анализатори, защото те все пак са пряко потърпевши от събитията и изключително остър взор развиват. Руснаците са развили такава политическа интуиция, че със сигурност отварят нова страница и в политологията, и в социологията и в геополитическата дипломация. След няколко седмично постоянно наблюдение на случващото се горе долу ми се изясни картинката или поне част от нея.

Русия и САЩ остават към момента на върха на земната геополитическа пирамида и от техните отношения зависи ядрения мир на Земята. Въпреки, че са смъртни врагове, те имат уважение един към друг. Понеже руснаците към американците никога не са развивали омраза, дори по време на Студената война, при тях проблем няма. Проблемите са у САЩ, които определено имат омраза към Русия и тя е въплатена в геополитическата им стратегия, корените и разбира се в английското минало на САЩ. Всъщност смъртоносният враг на Русия е монархията Англия, която е създател на ДД и която се репликира в държавата република САЩ. Американците трябва да търсят начин да намалят омразата си към Русия, за да могат да оцелеят. Това се случва, въпреки, че изглежда да се случва точно обратното. Висшата страна на политиката е много интересно нещо.

Шокирана бях да разбера, че към момента Демократическата партия НЯМА НИКАКЪВ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. И като се огледах, вярно е, дори за Камала Харис не говорят. Заглъхнаха всички имена, до болка познати шефове в ДД – Клинтънити, Обами, Бушови(републиканци предатели). Джо Байдън единствен обсъждан за кандидат президент. Електоралната маса на демократите се топи като сняг, рейтингът им е сринат на всичките, представям си размерите, които има процеса в щатите, щом и контрола върху гласуването не ги успокоява.

И затова Байдън задвижи една тънка струна с надеждата да върне доверието на американците към Демократическата партия. Това е причината за изказването – Снабдяването на Украйна с тежки оръжия и настъпление срещу Крим не е заплаха за Русия! Това изказване е шизофренно, но само на повърхността. Истината е, че то цели да успокои американците, които нито имат идея къде и какво е Крим, но пък трябва да гласуват след по малко от 2 години. Значи на властта в САЩ задължително и трябва мир с Русия. Това е супер важна новина, защото връща властта там, където и е мястото – в народа.

Другото важно към момента е, че продължава смилането на Европа между Русия и САЩ. Което прави целият управленски елит на ЕС, във всички държави, престъпници срещу собствените си народи. Вместо да пазят живота и здравето на европейците, благоденствието им, те без да им мигне окото ги тикат към война с Русия, която абсолютно никой не може да спечели дори, ако се обединят. В 1921 година срещу Русия воюват 20 държави. Сега са 50. И не успяха и не успяват и не успяват…. Как мислите, дали някога ще успеят? Никога. Това би трябвало да говори най-сетне!

Анастасия Гешева

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.