С ЛЪЖАТА „САНИРАНЕ” БОЙКО ДЕЗЕРТИРА ОТ ВЛАСТТА. СЪС СЪЩАТА ЛЪЖА ВЛИЗА В ИЗБОРНАТА БОРБА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/s-lazhata-sanirane-boyko-dezertira-ot-vlastta-sas-sashtata-lazha-vliza-v-izbornata-borba/25948 SvobodnoSlovo.eu
С ЛЪЖАТА „САНИРАНЕ” БОЙКО ДЕЗЕРТИРА ОТ ВЛАСТТА. СЪС СЪЩАТА ЛЪЖА ВЛИЗА В ИЗБОРНАТА БОРБА

Чета, че днес как Бойко Борисов на поредната си предизборна изява се похвалил пред избирателите:

„Дойдох да видя защо толкова не го харесват това саниране, нали всеки ден за това говорят. хубаво е, нали, то си личи, че е хубаво!”, казал Бойко Борисов в Благоевград където дойде в неделя преди обяд, за да види как върви процеса по саниране.”

Как се нарича деяние, представляващо говорене, в което всяка втора дума е лъжа, дори и в предизборна кампания? ИЗМАМА, разбира се.

Това е стартът на предизборната кампания на ГЕРБ. Санирането! И за слепите стана ясно, че това е най-голямата измама по отношение на нас, гражданите на България. Бюджетът е от и за всички нас. Бюджетът е за нашия живот, за гаранцията му. Бюджетът е за децата ни, за родителите ни, за шансовете ни да направим нещо, което да доведе до повече пари в този бюджет, а от там и до просперитет в живота ни.

ГЕРБ цинично разпределяха голяма част от българския бюджет, от нашите пари за саниране. Нека бъдем честни по отношение на какво е разпределянето – за саниране на частни жилища, на избрани от тях, от ГЕРБ, частни жилища. В същото време отказаха „цели” 8 милиона за академията на науките, отказаха пари за здраве, отказаха пари за пенсии, отказаха пари за лечение на деца, отказаха пари за важни сектори в икономиката ни. Т.е. отказаха пари за народа, отказаха пари за онова, което народът очаква и заложиха на избраниците си – онези, които бяха миропомазани от Борисов и Л. Павлова, с нашите бюджетни пари. В това няма морал. В това няма и прогноза за по-добро (всички виждаме част от резултатите), в това има само калкулация за комисиони и заблуда за предоставена „добра” за всички ни услуга, заплатена с бюджетни пари.

Всъщност ГЕРБ заложи на инстинкта, защото разума ни няма да приеме това. ГЕРБ заложи на санирането, като реализира предизборна формула, наподобяваща спортния тотализатор или някакъв друг вид хазартна игра. Всички знаем колко много хора искат да спечелят и отиват в тото-пункта. И не само това. Дават, понякога последните пари с идеята да спечелят. Но печелят единици. Другите губят. Губят и последните стотинки.

Ето това е ГЕРБ – предизборната теза САНИРАНЕ е само мираж и желание като при спортния тотализатор. Но ако при резултатите от ТОТО или „Еврофутбол” определяща роля за печелившия има случайността, при ГЕРБ има хитроумно измислена престъпна схема за усвояване на милиарди лева бюджетни пари, раздадени на свои хора, за да санират частните, кооперативните или държавните панелки на други свои хора. При това тази избирателност бе осъществена с парите не само на онези, които съзнателно или не са попаднали в масовката, а бе осъществена с парите на всички ни.

Това е най-висшата форма на управленски цинизъм. Надявам се тези, които знайно или незнайно са попаднали в лъжливите и измамни схеми на ГЕРБ, да осъзнаят и да преценяват нещата от живота не само емоционално, но и с разум. Да преценяват, дали трябва да заложат живота си, своя, на своите деца, на родителите си на измамната тото-рулетка, наречена ГЕРБ.

Любо КОЛЬОВСКИ

Резултат с изображение за Любо КОЛЬОВСКИ

https://www.facebook.com/ecohunter12/posts/1602956879733138

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.