Събитието е факт! Конгресът на САЩ прие финансова помощ в размер на 14 милиарда за Израел и за пръв път от февруари 2022 година не прие никаква помощ за Украйна

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sabitieto-e-fakt-kongresat-na-sasht-prie-finansova-pomosht-v-razmer-na-14-miliarda-za-izrael-i-za-prav-pat-ot-fevruari-2022-godina-ne-prie-nikakva-pomosht-za-ukrayna/120115 SvobodnoSlovo.eu
Събитието е факт! Конгресът на САЩ прие финансова помощ в размер на 14 милиарда за Израел и за пръв път от февруари 2022 година не прие никаква помощ за Украйна

Събитието е факт! Конгресът на САЩ прие финансова помощ в размер на 14 милиарда за Израел и за пръв път от февруари 2022 година не прие никаква помощ за Украйна. Президентът Байдън не наложи вето и законът мина. Какво означава това?

Потвърждават се официално видимите симптоми, че САЩ оставят Украйна и излизат от конфликта с Русия. САЩ са НАТО, предстои да видим как по нервната система на глобалистките структури това ново положение ще се придвижи и ще стигне и до нас като член на НАТО.

Освен това САЩ фактически управляват ЕС, където също членуваме. Без финансовата и военно техническа помощ от САЩ и подчинените му ЕС и НАТО Украйна не само не може да продължи да воюва с Русия, но не може да съществува, особено след всичко, което западната помощ и донесе.

Ако не беше тази помощ, Русия щеше да реши така наречената война за дни, щяха да се отцепят руско езичните области, а Украйна щеше да има поне 300 000 души повече население в момента. Сега пак ще се отцепи Новорусия, но загинаха стотици хиляди (90 000 само това лято). Това е резултатът от намесата на Запада в конфликта и съучастието му в него. Пълна и неподправена трагедия!

САЩ оставят Украйна, това е новина, която трябва да се знае, предвид тежката дезинформация, в която живее евроатлантическия рай и всички райски животински видове в него. И предвид политическите решения, които трябва да се вземат на териториите на този рай. Участието на Запада доведе до същите резултати, само че след опустошена земя, разорена държава и икономика и огромни човешки жертви. Това за морала го отбелязвам.

И сега, да сравним. Защото светлината работи с контрастите. Оставиха Украйна, намериха си нов конфликт. В конфликта в Украйна САЩ/глобалистите подкрепиха жертвата. Сега в Израел подкрепиха агресора. Интересно тичане по полюсите на живота. Когато им е изгодно едно, когато друго, те нямат морал. На Израел никога не налагат санкции. И всичко замазват с информационната баданарка. Те решават кой е жертва и кой агресор. Ето, да се сравнят двата конфликта и ролята на САЩ в тях. И на Русия също.

Миналата година хората вярваха, че Украйна ще победи. Все още има такива, които вярват. Пари пращаха, оръжие пращаха, не победи. Сега какво?

Анастасия Гешева

3 Коментара

Червената шапчица

10 months before

Нетаняху се сгромолясва. Ционизмът се сгромолясва. Проектът Израел се сгромолясва. САЩ - биячът, мутрата, бодигардът на Израел се сгромолясва. Байдън се сгромолясва. "Демократите" се сгромолясват Доларът се сгромолясва. Неолиберализмът се сгромолясва. Глобализмът се сгромолясва. Зеленски се сгромолясва. Велика Хазария се сгромолясва. ЕС се сгромолясва. НАТО се сгромолясва.

Коментирай

Червената шапчица

10 months before

Лъжата се сгромолясва. ООН се сгромолясва. Епохата на Кали приключва. Но змията хапе най-люто преди да умре. Какво й остава на дълбоката държава? Да продължи да мами, изсмуква и унищожава тия народи, които не се вдигат срещу сатанистките си узурпаторски правителства. Милена Върбанова

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.