Събитията с гриф "Голяма Промяна" продължават да валят всеки ден

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sabitiyata-s-grif-golyama-promyana-prodalzhavat-da-valyat-vseki-den/2751 SvobodnoSlovo.eu
Събитията с гриф "Голяма Промяна" продължават да валят всеки ден

Светът се променя дълбоко пред очите ни и всички участваме в това. Независимо, че едни живеят в стара реалност, или изкривена реалност, контролирани чрез медиите, а други се информират по всякакви алтернативни начини и се свързват непрестанно с новите течения в живота.

Събитията с гриф "Голяма Промяна" продължават да валят всеки ден.

Хенри Кисинджър беше поставен от украинската пропагандна машина в списъка с лица врагове на Украйна! След като очите ми виждат това нещо, зная, намираме се вече в реализиране на научната фантастика. Представяте си размерите на това зло - украинската нацистка държава, създадена и развита от Запада - щом то се обърна и захапа своя създател!

Вчера дойде друга невероятна новина.

Саудитска Арабия и Аржентина са подали заявления за членство в БРИКС. Разтърсващо за досегашния англо-саксонски ред, в който и двете държави бяха послушни държанки. Противно на убежденията, че целия "прогресивен" свят, разбирам лумпените и слепите в света, били срещу злата Русия, големи световни сили, геополитически фактори на различни континенти отиват в сферата на влияние на Русия, при това доброволно. Открито загърбвайки САЩ и Англия.

Аржентина няма защо да люби Англия. Но Сауд, там е тежък удара за световните гнезда глобалисти.

Впрочем, в Латинска Америка вече се обсъжда въвеждането на континентална валута, извън доларовата система. Но това в Панорама няма да ви го кажат!

Евразийският регион преживява изключително бурно развитие и смяна на политическите идеи, това е може би най-интензивно променящия се район в света, чието развитие превръща Европа в периферия и треторазрядна житейска форма. Каква ирония! Европа се докара до гордата реалност Трети свят. Не ви се вярва!?! Е, ако не следите истинските събития, никога няма нито са разберете, нито видите този факт.

Цялата интензивност на американската и английската външна политика вече е изнесена от Европа в Евразия. Което ясно показва къде е ВАЖНАТА СВЕТОВНА ТОЧКА. Русия.

Там текст невероятни процеси.

В Пакистан има условия за контрапреврат и връщането на Имран Хан на власт. Свалиха го американски сили чрез Майдан, защото открито се противопостави на Запада заради Украйна.

Индия всеки ден дава поводи за изключителни притеснения на метрополията си. Въпреки, че участва в антируския военен съюз QUAD (Индия, Япония, Австралия и САЩ), тя не се подчинява на световните хегемони все по-открито.

Всички държави, които граничат с Русия в Азия, са в повишена степен на политическо и икономическо развитие, въпреки кризата в Украйна. По много причини. Изключително интензивна дипломация и от двете страни, Русия и Запада.

Руските икономически експерти почти всеки ден обръщат внимание на един напълно неглижиран у нас въпрос, който е в състояние на интензивност от най-висока степен. Това е борбата за микрочиповете. Най-голямата производствена мощност в света за микрочипове се намира в Тайван. Става дума за фирмата TSMC. На този, почти напълно неизвестен за масовата публика фронт, в момента тече световна ядрена война.

Технологичният напредък на света, който е заложен в програмите на глобалистите, но и в програмите на антиглобалистите, защото е свързан с еволюционното стъпало, на което се намира човечеството, зависи изцяло от микроелетронните компоненти. Чак ми става смешно! Уж технологично човечество, ама зависи от някаква физическа частичка, па била тя и микроскопична, чип. Съдбата на контрола върху TSMC е на едно от първите три места геостратегически процеси в света в момента. По този въпрос се води война! Тъй като въпросната компания е тайванска само по физическо местонахождение, което не е малко, основните капитали там са на големите американски глобалистки корпорации, затова Байдън е много много загрижени за съдбата на Тайван.

Руските експерти са категорични! Русия трябва, длъжна е да обезпечи своята икономика с микроелектроника собствено производство. Засега такова не съществува.

Другата тема, по която са категорични, че трябва да се случи за свободна и суверенна Русия, е пълна реформа на банковата и финансовата система на РФ.

Азия ври и кипи буквално!

Темата Украйна вече отстъпва.

Западът се отказва от Украйна. Въпрос на време е да я предаде.

Русия ще вземе източната част, Азовско море ще стане вътрешно за Русия море. Дали ще продължи да съществува държава Украйна в сегашните западни части, ще видим, там вървят плановете на английското Триморие. Но тук специално искам да подчертая, че основният субект, който се опълчи на думите на Кисинджър , е АНГЛИЯ! Англия не желае да се подчини на глобалисткия режим. Вярно е, че тя го създава, но е вярно също, че глобализмът си отива, но Англия продължава да воюва в Украйна и чрез Турция и Полша смята да усили своето влияние в Източна Европа.

Раздор в лагера на глобалистите е световна новина номер едно, която не разбраха само тези с украинските знаменца на лицата си. За тях бъдещето е определило живот в лагери от всякакъв характер, всичко под час и ред.

Руското военно командване на биологичните военни заплахи е излязло с публично обръщение към СЗО, което съдържа изключително интересни данни.

Ще ги предам в телеграфен вид.

Маймунската шарка е пусната от американски биолаборатории в Нигерия. Щамовете са биологично оръжие, които досега са се пазили само на две места в света - Русия и САЩ. Патогенът е особено опасен, според руснаците, които са другата страна, имаща право да ги притежава, с десет пъти по-висок леталитет от досегашния вирус. Генерал Кирилов е категоричен - Пускането на този щам е особено опасен инцидент със заплаха за световната сигурност! И препоръчва на СЗО да провери американските лаборатории в Нигерия.

В отговор, разбира се не директен, СЗО каза, че нямало да се затварят транспортните връзки в света, нямало нужда. Сега ще видим дали ще си приберат шарката обратно, или ще оставят собствените си народи да пострадат.

Спокойно!

България има всички имунизации за шарки!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.