Съединените щати поставиха „Червена линия“- ултиматум на НАТО за Украйна

https://svobodnoslovo.eu/komentar/saedinenite-shtati-postaviha-chervena-liniya-ultimatum-na-nato-za-ukrayna/129175 SvobodnoSlovo.eu
Съединените щати поставиха „Червена линия“- ултиматум на НАТО за Украйна

Съединените щати поставиха „Червена линия“- ултиматум на НАТО за Украйна.

Съединените щати трябва да се оттеглят от НАТО, ако алиансът изпрати войски в Украйна, пише американският сенатор Майк Лий в статия за The American Conservative.

„Трябва да начертаем червена линия с НАТО: или Украйна, или Съединените щати. Ако съюзниците изпратят войски на територията на Украйна, трябва напълно да се оттеглим от НАТО“,пише The American Conservative.

 Европейските страни, участващи в Северноатлантическия алианс, нямат право да въвличат САЩ в потенциално ядрен конфликт заради държава като Украйна:

„Решение, което може да предизвика следващата световна война, не може да бъде взето от транснационални елити, които не са отговорни пред нито една страна или нейните граждани“.

"НАТО дори не трябва да разглежда кандидатурата на Украйна, тъй като тази страна не е подходяща за присъединяване към организацията по никакви критерии".

Преди ден Politico съобщи, че Франция създава съюз от държави, готови да изпратят свои войници в Украйна.

Франките,прибалтите,фините и ляхите трябва много да внимават,защото няма да има кой да им помогне.Да разкарат англичаните надалеч от Европа и да внимават много в картинката.

Йордан Халачев

5 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

Ако Украйна загуби тази война, НАТО ще се изправи срещу Русия." Това мнение изрази в ефира на bTV бившият ни външен министър, евродепутат и дипломат Надежда Нейнски. По думите й ако Кримският полуостров остане руски, това ще бъде изключителна заплаха за националната сигурност на България. --- И тази яко я треска съчмата по главата...

Коментирай

Албена

преди 1 месец

Надежда Нейнски: колкото тъпа, толкова грозна и продажна.

Коментирай

Мастър

преди 1 месец

Надето, която беше сервитьорка в една сладкарница и беше по-окосмена от орангутан, я взеха седесарите за да си я връткат оборотно. После и чуждите дипломати си я поделяха по братски. Коня, Църното и вся остальная я имаха за салфетка. Днес, изгърбена и сбръчкана, ръси глупотевини колкото дано някой си спомни за нея.

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

Никаква вера на дърти курви!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.