САМО ДА ПОПИТАМ ЗА ГЕШЕВ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/samo-da-popitam-za-geshev/111281 SvobodnoSlovo.eu
САМО ДА ПОПИТАМ ЗА ГЕШЕВ

Не, че нещо, но имаше едни групи във фейсбук, къде изчезнаха? Бяха групи от рода на: "ДА СПАСИМ ГЕШЕВ", "С ГЕШЕВ НАПРЕД", "НИЕ СМЕ С ГЕШЕВ"...

Групите качваха гневни текстове в негова защита. И всички тези "гневни защитници" изчезнаха "яко дим", потънаха, стопиха се, след като и нашите, ама и вашите му поискаха оставката. Какво стана - Гешев обра банка ли, уби човек ли, наби жена си, изгони децата си, спря лично разследвания... "Ама защо не ги осъди тия олигарси и бандити, корумпираните политици?... Ами защото той не съди, Прокуратурата ОБВИНЯВА... За съденето се пита съдът. А може би защото медиите вече не са на негова страна? Защото липсва жълтения и жълтъци по сградата на съдебната палата?

Какво стана с всички тия "революционери", спрели на раздумка на пейките пред фейсбук профилите си? Изписахте си пикселите ли... Същото важи и за Бойко Борисов - снишиха се сторонниците нещо.

Искам да ви кажа, че не съм се отказал нито от Гешев, нито от Бойко. И това не е разкрачена позиция, а позиция на честта. Защото, скъпи мои, животът се крепи на принципи, а се върти от интриги. Сигурно заради това излизаме от него замаяни. Като след Алцхаймер и Деменция. Та, това...

Христо Стоянов 

2 Коментара

СМОЛЯН

преди 10 месеца

БРАВО СТОЯН ОФФ.САМ ЮНАК НА КОНЯ СИ.НЯМА ПО-ДОСТОЕН ЗАЩИТНИК НА ГЕШЕВ ОТ ТЕБЕ.ЖАЛКО.

Коментирай

ХРИСТОС

преди 10 месеца

ЧЕСТНО И ХВАЛА НА ПРИНЦИПНИЯТ СТОЯН ОФФ.ЕДИНСВЕН ТОЙ БРАНИ ЧЕСТТА И ДОСТОИНСТВОТО НА ДРУГАРЯ ГЕШЕВ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.