САЩ ПОХАРЧИ ЗЕЛЕНСКИ, УКРАЙНА НИКОГА НЯМА ДА Е В НАТО

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sasht-poharchi-zelenski-ukrayna-nikoga-nyama-da-e-v-nato/113176 SvobodnoSlovo.eu
САЩ ПОХАРЧИ ЗЕЛЕНСКИ, УКРАЙНА НИКОГА НЯМА ДА Е В НАТО

САЩ ПОХАРЧИ ЗЕЛЕНСКИ, УКРАЙНА НИКОГА НЯМА ДА Е В НАТО

Прав е Зеленски от камбанарията на държавен глава да иска незабавно членство в НАТО. В Молдова го каза: “Или открита война, или ще ни окопират”. Договорът за НАТО не позволява приемането на воюваща страна, но той подлежи на промяна, не е свещена крава.

САЩ отрязаха Зеленски. Прокси войната ги устройва. Дето вика Сенатор Мич Макконъл: “С 0,2% само от Брутния вътрешен продукт помагаме на Украйна с пари и оръжие, БЕЗ ДА ГУБИМ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ”. 

Американците не искат челен сблъсък и децата си в ковчези. Сорос го каза още 1993-та. 

След войната Украйна няма да е същата, Зеленски няма да е президент. Байдън си отива, задава се Тръмп. Народът на Украйна няма да иска членство в НАТО. Упражнението НАТО след Майдана 2014-та, когато бе свалена от Сорос законната власт, им донесе колосални беди и стотици хиляди жертви.

Америка успя да отслаби Русия и Европа, но... създаде гигантски съюз - Русия, Индия, Китай, Иран и още десетки страни с над 4 милиарда население.

Георги Марков

4 Коментара

Сенека

1 year before

Те не ни върнаха Брендо. Това е достатъчно, за правото и морала им. Те не уважават българите в страната си. Това за нас е всичко. Повече не ни трябва.

Коментирай

Дончо Денев

1 year before

"Сенатор Мич Макконъл: “С 0,2% само от Брутния вътрешен продукт помагаме на Украйна с пари и оръжие" ..... Това е Нагла ЛЪЖА и този сенатор лъже като дърт циганин! Брутният вътрешен продукт на САЩ е 24 трилиона щатски долара (24 000 000 000 000), и 0,2% от 24 трилиона са 48 милиарда долара (48 000 000 000). ..... Истината е, че парите отпуснати за пряка подкрепа на Украйна от бюджета на САЩ, вече надхвърли 100 милиарда долара (100 000 000 000), създавайки значителна тежест за американската икономика.

Коментирай

Емил Дерменджиев

1 year before

В Молдова го каза: “Или открита война, или ще ни окопират”. "Окопация" е копане на окопи. Окупация е съвсем друго - заемане, завземане. Във френския език означава заетост - Je suis tres occupe - Аз съм много зает. Т.е. Молдова се страхува, че ще бъде окупирана, завзета. Преди да си изкопае окопите !

Коментирай

Пламен

1 year before

Повече от 6 милиарда човека на земята мразят и ненавиждат САЩ и американците, защото те са паразити и ограбват труда и природните им богатства! След 18 месеца в САЩ ще има гражданска война и американският долар ще се срине, защото той няма никакво покритие и струва колкото парче хартия и капка мастило! Който се надява на Краварите, или е Тъп или си е направил сметка без Кръчмаря!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.